Čanak digao pobunu u VB

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Nenad Čanak u kući „Velikog brata“ osnovao štrajkački odbor, traži povećanje budžeta za 28 odsto. Svi ukućani odbijaju da izvršavaju zadatke!

Osniva pokret otpora i ruši režim velikog brata… Nenad Čanak, večiti opozicionar
Osniva pokret otpora i ruši režim velikog brata… Nenad Čanak, večiti opozicionar

Kuća „Velikog brata“ preksinoć je ostala bez jedne od glavnih junakinja – Jelene Karleuše, koja je posle 24 sata napustila ovaj šou.

Po izlasku Karleuše, koja je uglavnom učestvovala u svim debatama u kući, predsednik LSV-a Nenad Čanak preuzeo je ulogu lidera i, poput revolucionara, zahteva povećanje budžeta za 28 odsto! U otporu „Velikom bratu“ pomagaće mu Dragan Marinković Maca, a prvi potez jedinog političara u ovom šouu biće formiranje pregovaračkog tima koji će pred Velikog Brata izneti uslove pod kojim Čanak i ekipa žele da žive u kući.


Čanak: ovo je dno dna, rušim šou iznutra!

Dok je bio u karantinu pred ulazak u kuću, Čanak je obrazložio svoj pristanak da postane ukućanin.

– Mislim da su ovakve rijaliti-šou emisije najniže dno na koje može da se padne. Pošto mislim da su te emisije dokaz punog otuđenja ljudi na prostorima ne kojima se gledaju, najbolje je ući unutra, pa iznutra podrivati taj pogrešni sistem – rekao je Čanak.

Nakon što je Jelena Karleuša napustila kuću, Čanak je postao glavna atrakcija u serijalu. Sa Jelenom Žeželj druge noći u kući vodio je dubokoumne razgovore, a u toku jučerašnjeg dana svojim saborcima je izneo ideje o humanizaciji šoua: – Osnovni budžet u odnosu na prethodni serijal nije povećan, a uzimajući u obzir da je cena energenata od prošlog serijala porasla za 28 odsto, predlažem da tražimo toliko povećanje budžeta. Formiraćemo tim za pregovore sa organizatorima – rekao je Čanak.

S njim se odmah složio Maca, a izvesno je da će se pokretu otpora pridružiti i Miki Đuričić. Političar ne može da se pomiri i s činjenicom da je u kući zabranjeno nositi sat, pa je sam odlučio da u dvorištu napravi sunčani sat, a u kući vodeni sat (klepsidra) od probušenih flaša kroz koje ravnomerno teče voda.


Želim da se ovde borim za osnovne ljudske tekovine. Neću da budem miš u kući! … Čanak Gevara

– Merenje vremena je ono što razlikuje čoveka od ostalih stvorenja i želim da se ovde borim za osnovne ljudske tekovine. Neću da budem miš u kući, pristao sam na igru, ali ne i da me spreče da humanizujem ovaj prostor – poručio je vojvođanski revolucionar.


Latino sapunica

Ukućani su juče dobili zanimljiv dnevni zadatak – snimanje latino sapunice. Uloge su podeljene, a Mira i Mia tumačile su uloge majke Rosaure i ćerke Ljovisne. Kao jedini glumac u kući, ulogu koordinatora preuzeo je Maca, dok je Miki bio snimatelj.

Karleuša je u utorak uveče nakratko izašla iz kuće da bi iz studija, uz pomoć dvojice „nindža“, donela spravu na kojoj je natpis „Ne pritiskaj dugme“. Zadatak „Dugme“ korišćen je u britanskom serijalu 2005. u sklopu zadatka „Tajna bašta“.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Čanak i Miki favoriti u kuci VB

Ksenija od ponedeljka u VB

Misterija Čanak?


Tagovi: [ , , , ]

Nema komentara na “Čanak digao pobunu u VB”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump