Čanak hteo da bije Mikija!

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Lider LSV Nenad Čanak u noći između subote i nedelje napravio haos u kući „Velikog brata“. Posle žučne rasprave Čanak gađao Mikija štapom i hteo na silu da izađe iz kuće. Čanka do šest sati ujutru smirivali Željko Mitrović i Bojan Pajtić!

Nenad Čanak je u noći između subote i nedelje napravio veliki skandal u kući „Velikog brata“. Kako saznaje Press, do incidenta, koji nisu snimale kamere „Emoušna“, došlo je posle ponoći, nakon što je lider LSV saznao da je definitivno nominovan za izbacivanje.

U naletu besa, Čanak je tražio da izađe, gađao je štapom Mikija, psovao, pretio, a posle višesatnih pregovora u kojima su učestvovali vlasnik Pinka Željko Mitrović, političar Bojan Pajtić i čelnici „Emoušna“ stvar je izglađena.

– Posle žurke koja je u kući organizovana povodom rođendana Mikija Đuričića, oko pola tri ujutru, počela je prava drama – navodi izvor Pressa blizak „Emoušnu“.

Pretio obezbeđenjem

– Iznerviran Mikijevim provokacijama i činjenicom da je nominovan i da je tako njegov ugled narušen, lider LSV je od organizatora tražio da istog trenutka napusti šou! Prvo je bacio štap ka Mikiju, potom je ušao u ispovedaonicu i počeo da psuje, galami i preti da će napraviti svima ogroman problem ako ga odmah ne puste napolje. Veliki Brat pokušao je Čanka da ubedi da postoje pravila, ali je on išao dotle da je pominjao čak i da će zvati svoje obezbeđenje da ih sve prebije i da će povući svojih pet poslanika iz Skupštine Srbije – navodi izvor Pressa.

Naš sagovornik objašnjava da su, u panici da ne ostanu bez jednog od najintrigantnijih ukućana, organizatori odmah pozvali bliske Čankove prijatelje – vlasnika TV Pink Željka Mitrovića i predsednika Izvršnog veća Vojvodine Bojana Pajtića.

Pregovori trajali do jutra

– Mitrović, Pajtić i Stamenković su prvo u ispovedaonici, a kasnije i u posebnoj prostoriji nagovarali Čanka da ostane u šouu. Za to vreme ukućani nisu imali pojma šta se dešava. Tek oko šest sati ujutru Čanak je pristao da ostane, uz obećanje da će paziti da njegov inače privilegovan status ne bude ugrožen. Naime, Čanak jedini ne sme da bude sniman dok se presvlači, a pošto nepogrešivo zna kada su prenosi uživo, tad smireno, odmereno i nasmejano promoviše svoju toleranciju i miroljubivost. Nakon povratka u šou, Čanak je nastavio da glumi smirenost, a gledaoci nijednom nisu mogli da uoče da je u kući bilo nekakvog incidenta.

Odnos između Mikija i Čanka već u nedelju bio je krajnje neobičan – nijedan od njih nije pokazivao ni trunku netrpeljivosti, iako su se prethodne noći posvađali „na krv i nož“. Njihov nov skladan odnos je, po svemu sudeći, delo organizatora da bi u kući sačuvali red i mir – zaključuje sagovornik Pressa.

Niko iz producentske kuće „Emoušn“ u toku jučerašnjeg dana nije odgovarao na pozive novinara Press-a, a nismo uspeli da dobijemo potvrdu ili demanti ove priče.
Čanak dobija 10.000 evra nedeljno?!

Nepoznato je koji su sve argumenti „pregovarača“ korišćeni da ubede Čanka da odustane od napuštanja šoua, ali presudni faktor bio je, kako navodi izvor Pressa – novac.

– Čanku je objašnjeno da, ukoliko napusti šou, neće dobiti ni evro od učešća, a on, za razliku od ostalih, ima prilično bogat ugovor. Naime, dok će većina takmičara dobiti 2.000 evra nedeljno, Čankov honorar je pet puta veći – 10.000 evra nedeljno. Posebno je smešna priča o tome da će on da se odrekne honorara u humanitarne svrhe. Možda hoće, ali samo tog javnosti poznatog iznosa od 2.000 evra nedeljno. Ostatak će zadržati za sebe – kaže naš izvor.

izvor: press


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Misterija Čanak?

Da li se to Čanak i Jelena muvaju?

Čanak i Miki favoriti u kuci VB


Tagovi: [ , , , ]

Nema komentara na “Čanak hteo da bije Mikija!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump