Čanak i Miki favoriti u kuci VB

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

VB: Vojvođanski političar i kontroverzni pčelar iz Kupinova najozbiljniji kandidati za pobedu, Tijana Stajšić najseksepilnija

Blejanje… Prvi dan u kući „Velikog brata“ ukućani proveli u upoznavanju i lenčarenju. Vreme prekraćivali igrajući „Kaladont“


Političar Nenad Čanak i kuvar Miki Đuričić glavni su favoriti za pobedu u „VIP Velikom bratu“, koji je sinoć počeo sa emitovanjem na TV Pinku.


Ksendža: sve su zabalavile na Filipa
Ksenija Pajčin u kući će navijati za svog bivšeg dečka Filipa Kapisodu, i Miru Škorić:

– Navijam za Miru Škorić i Filipa. Ovo je najbolja ekipa dosad. Drago mi je što su sve žene zabalavile na mog bivšeg dečka, a sad, videćemo ko će ga osvojiti – kaže Ksenija, i napominje da se nije protivila Filipovom ulasku u kuću, kao što je navedeno u nekim medijima: – Nije tačno da sam bila protiv njegovog učešća, jer ja to volim da gledam, iako mi je gnusno da ljudi potpisuju ugovor i prave 90 odsto budale od sebe.

Prema prvim rezultatima ankete organizovane na forumu ovog rijaliti-šoua, za trijumf pčelara iz Kupinova u ovom trenutku glasalo bi 36,3 % VB fanova, dok je lidera LSV-a odmah iza sa 16,6 %. Prema rezultatima ankete, ubedljivo najseksepilnija ukućanka je Tijana Stajšić, a najpoželjniji ukućanin maneken Filip Kapisoda.

Prva 24 sata u kući proteklo je uglavnom u upoznavanju i međusobnom ćaskanju, a zanimljivo je da se Jelena Karleuša, nakon buđenja, čitavih 45 minuta šminkala. Ipak, najviše pažnje od samog početka privukli su Miki, koji je neprestano pričao, i Nenad Čanak, koji je u jednom trenutku pitao svog zemljaka gde se gasi.

Konačno postao favorit za pobedu… Čanka tek očekuju izbori u kući na Košutnjaku


Prvi političar u srpskom „Velikom bratu“ ispričao je neka svoja izborna iskustva u trenutku kad su ga zamolili za neku pomoć.


Rekordna gledanost: rejting 21%, Šer 45%
Vrhunsku gledanost premijerne emisije „VB VIP“ zabeležili su piplmetri „AGB Nilsena“. Prosečan rejting u svakom minutu emitovanja bio je 21 %, šer 45 % (svaki drugi gledalac koji je bio uz TV ekran gledao je „VB“). Ukupno 2.779.141 gledalaca pratilo je ovu emisiju, a zanimljivo je da je i prenos koji je išao posle ponoći pratilo više od 40 % budnih.

– Nemojte mi tražiti podršku – rekao je Čanak kroz smeh, i dodao: – Svojevremeno je Vuk Drašković tražio da ga podržim na izborima, a posle podrške je dobio 300.000 glasova manje nego na ranijim izborima.

Čanak, koji u u kući spava na posebnom krevetu, oduševljavao se i čuvenim TV vračem Milanom Tarotom, a ujutru je kao pravi džentlmen napravio doručak Karleuši.

Ovogodišnji serijal počeo je dosta mirno, iako su se u kući našle ljute suparnice Mira Škorić i Jelena Karleuša.

izvor: press


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Čanak digao pobunu u VB

VB spasava Čanka

Kalimero najveca tračara u kuci VB


Tagovi: [ , , ]

Nema komentara na “Čanak i Miki favoriti u kuci VB”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump