Cecina kuma se predozirala lekovima

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Najpoznatija estradna frizerka Svetlana Bubanja primljena je na VMA zbog trovanja „aminofilinom“

Frizerka Svetlana Bubanja Bucka predozirala se lekovima! Kako saznaje Press, kuma estradne dive Cece Ražnatović pre nekoliko dana primljena je na Vojnomedicinsku akademiju zbog predoziranja lekom „aminofilin“.

– Bucka je primljena na toksikologiju VMA zbog trovanja „aminofilinom“ (lek za astmu – prim. ur.) – kaže za Press izvor blizak Bubanji, i dodaje: – Nakon ispiranja želuca zdravstveno stanje joj se stabilizovalo, pa je frizerka upućena na još neke dodatne preglede, između ostalih i na psihijatriju, a prekjuče je otpuštena sa VMA.

Bucka je poznata po saradnji sa mnogim pevačicama sa vrha domaće estrade. Bubanja je zaslužna i za Cecinu „operaciju“ pretvaranja crnke u plavušu, neposredno pred njen veliki koncert na Ušću pre dve godine. Poslednjih nekoliko meseci radi kao frizerka takmičarki serijala „Zvezde Granda“.

Najpoznatija estradna frizerka priznaje da se obrela u bolnici, ali demantuje da je razlog preterana upotreba lekova:

– Nije tačno da sam preterala s lekovima, to su dezinformacije. Otrovala sam se pošto sam pojela hranu u jednom fast-fud restoranu. Da mi je sad dobro najbolje govori to što sam se odmah vratila na posao.

izvor: press


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ceca za rođendan sa prijateljima!

Cecina ćerka postala plavuša!

Ceci preseo let!


Tagovi: [ , , , ]

Nema komentara na “Cecina kuma se predozirala lekovima”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump