Dači zabranjeno da vozi!

Kategorija [ Sport, ZANIMLJIVOSTI ]

Danilu Ikodinoviću presuđeno da isplati kaznu zbog udesa ili mu preti 70 dana zatvora!

Danilo Ikodinović proglašen je krivim, da je ugrozio saobraćaj 28. juna na putu Zrenjanin-Novi Sad, kada je, pri neprilagođenoj brzini, naleteo motociklom na putnički automobil kojim je upravljao Pajica Dejanović iz Đurđeva. Našem proslavljenom vaterpolisti Dači Ikodinoviću danas je opštinski sud naložio da u roku od 30 dana od dana pravosnažnosti presude plati kaznu zbog nesreće koju je izazvao prošle godine. Ukoliko to ne učini, preti mu zatvorska kazna u trajanju od 70 dana.


Sud je Ikodinoviću zbog vožnje motora u alkoholisanom stanju odredio meru bezbednosti zabrane upravljanja vozilima A kategorije u periodu od osam meseci. Vozača „juga“, odnosno, oštećenog Pajicu Dejanovića sud je uputio na parnični postupak radi nadoknade štete. Dačin advokat Dragan Gojković izjavio je novinarima da je kazna u skladu sa sudskom praksom.


Danilo nije želeo da daje izjave nakon izrečene presude ali je na početku suđenja rekao da se i dalje ne seća ničega u vezi sa nesrećom:
– Ako tužilaštvo kaže da je tako bilo, onda je i bilo. Prihvatam optužnicu kao takvu. Hvala Bogu, ja sam u svemu najviše stradao. Veoma mi je žao i oštećenih i moje porodice. Ja bih prvi bio nasretniji kada bi vreme moglo da se vrati. Bez ikakvog licemerja, jako mi je žao zbog svega i svestan sam svog postupka – rekao je Ikodinović.Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 3 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Dača kaznjen sa 736 evra

Dača: Znam da ne mogu da mi povrate ruku!

Dača će moći da pokreće ruku


3 komentara na “Dači zabranjeno da vozi!”

 • nikolija
  4 juna, 2009, 16:42

  on je u toj nesreci povredio samo sebe.Volim te nas zlatni delfinu Heart Heart Heart Heart Heart

 • Anonimni korisnik
  4 juna, 2009, 19:45

  Heart

 • snezana
  17 juna, 2009, 12:20

  Victory Victory Clap hvala bogu,pa je izvuko zivu glavu.COVEK SE ISKRENO KAJE.

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump