Dženifer Aniston: Zauvek ću voleti Breda

Glumica Dženifer Aniston u poslednjem intervjuu priznala da će svog bivšeg supruga kojeg je „izgubila“ od mnogo moćnije protivnice Anđeline Džoli, voleti do kraja života.

„Ne žalim zbog vremena koje sam provela sa Bredom „, rekla je 40-godišnja glumica koja se od „Gospodina Smita“ rastala 2005. godine. „Bili smo zajedno sedam godina i za to vreme stvari su bile komplikovane, ali i predivne „.

Anistonova je u martovskom broju magazina „Hello“ priznala i da će Bred Pit u njenom srcu ostati „zauvek“. „Voleću da do kraja života – dobre stvari je teško izbrisati „, rekla je zvezda filma „Marli i ja“ koja je nedavno jednom magazinu priznala da „Anđelina baš i nije ispala fer kada se upustila u vezu sa oženjenim čovekom“.

Dženifer je dodala i da se nada boljim vremenima kada je reč o njihovom budućem odnosu.

„Pokušavam da budem iznad svega“. Moja najveća želja u životu je da imam duboku i značajnu vezu, ali znam da veze kao i ljudi rastu i razvijaju se. Jedino što me interesuje kada je o nama reč jeste da imamo bolji odnos u budućnosti „, rekla je Anistonova kojoj je prvi susret sa Džoli-Pit porodicom bio ove godine na dodeli Oskara.

Što se njenog romantičnog stanja tiče, a ne radi se o jednom od najpoželjnijih muškaraca u Holivudu, Dženifer je u vezi sa muzičarem Džonom Majerom sa kojim je već jednom raskinula, a za koga će se prema pisanjima američkih tabloida „ili udati, ili raskinuti, ako već nije“.

izvor: svevesti.com


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 3 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Džon Mejer izjavio da još pati za Dženifer Aniston

Džon Majer „šutnuo“ Dženifer Aniston!

Dženifer: Primila bih natrag Breda Pita


3 komentara na “Dženifer Aniston: Zauvek ću voleti Breda”

 • Amila
  20 maja, 2009, 21:58

  ma njih dvoje su men presladak par..ma kakva andjelina Yes

 • katarina
  26 juna, 2009, 22:02

  Super su par,volela bih da se pomire!!! Heart

 • an@
  20 jula, 2009, 11:29

  ma meni je jenny Yes .angelini preostaje samo da se Yawn Yawn ,al bred se vraca anistonki Heart Heart Heart Heart :heart, Jump Victory .

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump