Džon Majer „šutnuo“ Dženifer Aniston!


Delovali su tako srećno i zaljubljeno na dodeli Oskara, ali život je (ne)predvidiv. Dženifer Aniston i Džon Majer više nisu zajedno, a svetski mediji tvrde da je on ostavio nju.

Prema tvrdnjama američkih medija, po povratku iz Evrope, gde je promovisala svoj novi film „Marley & Me“, Dženifer i Džon su se posvađali i odlučili da je vreme za raskid.

Isti izvori kažu da je Džon bio taj koji je prelomio, ali i da Dženifer nije tužna. Štaviše, jedan njen prijatelj rekao je magazinu „Pipl“: „Džen nastavlja svoj život. Deluje srećno“.

Kao da je predosetila da će joj se dogoditi novi ljubavni brodolom, nedavno je izjavila da „veze ne moraju da traju večno“.

Ovo nije prvi put da Dženifer i Džon raskidaju. Aprila prošle godine, pop-rok pevač je izjavio da su se njih dvoje rastali, jer nije bilo hemije među njima i da ne želi da gubi vreme u nečemu što nema budućnost.

Na to je glumica besno uzvratila da ne želi više nikad da ga vidi. Međutim, ubrzo su se pomirili.

Od razvoda sa Bredom Pitom, 2005. godine, Dženifer Aniston išla je iz jednog u drugi ljubavni poraz.

Pre Džona Majera, bila je u vezi sa kolegom Vinsom Vonom i britanskim manekenom Polom Skalforom. Takođe, mediji su je povezivali i sa škotskim glumcem Džerardom Batlerom, ali su njeni bliski prijatelji to demantovali.

 izvor: svevesti.com


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Dženifer Aniston konačno pronašla ljubav?!

Dženifer Aniston:Ne postoji savršena veza!

Dženifer Aniston promovisala parfem /video/


Tagovi: [ , , ]

Nema komentara na “Džon Majer „šutnuo“ Dženifer Aniston!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump