Eros Ramacoti opet u Beogradu

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Italijanski pevač održaće koncert u Beogradu 20. oktobra.

Najpopularniji italijanski pevač Eros Ramacoti (Eros Ramazzotti) najavio je na svom zvaničnom sajtu da će 20. oktobra održati koncert u Beogradu. Podsećanja radi, on je pre tri godine održao odličan koncert u Novom Sadu, ali u srpskoj prestonici još uvek nije imao nastup. Eros je izabrao da upravo iz Beograda započne svoju veliku evropsku turneju na kojoj će promovisati novi album „Ali e radici“.
Posle nastupa u Srbiji, Ramacoti će pevati i u Budimpešti, Zagrebu, Ljubljani, Roterdamu, Briselu, Luksemburgu, Rigi, Oslu i drugim evropskim gradovima. Inače, prvač je svetsku slavu stekao sa albumom „Musica e“ iz 1988. godine. Sarađivao je sa mnogim muzičarima, uključujući Tinu Tarner sa kojom je otpevao pesmu „Cose della vita“ koja je dugo bila na top listama.

izvor: tracarenje.com


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Eros Ramacoti oduševio Beograđane!

Eros Ramacoti 5.novembra u Beogradskoj Areni!

Eros Ramacoti: Nina je prošlost! /intervju/


Tagovi: [ , , , ]

Nema komentara na “Eros Ramacoti opet u Beogradu”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump