Jelena Karleuša: Ucenila VB!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Zahvaljujući megapopularnom šouu „VIP VB ol stars“ gledaocima širom regiona konačno se ukazala prilika da vide ono što su oduvek želeli – Jelenu Karleušu bez šminke, kako se svađa, spava, jede…Kako se ispostavilo, ulazak provokativne zvezde u Bigijeve odaje bio je pravi mamac za gledaoce. Očekivano, mediji su se brže-bolje pozabavili paricama, odnosno pitanjem za koliko novca je taze trudnica olakšala „Imoušn“. Iako su iz pevačicinog menadžmenta demantovali da je njeno učešće u najgledanijem rijaliti-šouu na svetu pratila finansijska konstrukcija, javna je tajna da je JK ovaj angažman naplatila 5.000 evra, što nije nimalo naivna cifra uzme li se u obzir da je u Kući na Košutnjaku provela samo dvadeset i četiri sata.

Ipak, produkcijskoj kući koja stoji iza ovog projekta ovo se i te kako isplatilo, jer je rejting prvih nekoliko emisija oborio sve rekorde gledanosti. Konkretno, pregled prvog dana u Kući Velikog Brata pratilo je oko tri i po miliona ljudi, odnosno svaki drugi TV gledalac!
To ne treba da čudi uzme li se u obzir, recimo, Jecino četrdesetpetominutno šminkanje tokom kojeg je prikrivala nimalo reprezentativne podočnjake, kako je rekla – crtala oči itd.

Međutim, zadovoljno trljanje ruku čelnika „Imoušna“ nije dugo potrajalo jer je interesovanje gledalaca za „Velikog Brata“ drastično opalo od onog trenutka kad je hirovila plavuša napustila trenutno najpoznatiju kuću u Srbiji. Stoga ne treba da čudi što su je posle samo nekoliko dana ponovo kontaktirali na sve načine pokušavajući da je privole da se vrati. Kako saznajemo od izvora bliskih pregovaračima, pevačica je posle kraćeg razmišljanja i konsultovanja sa porodicom u načelu prihvatila izloženu joj ponudu, s tim što je ovoga puta u zamenu za slobodu tražila neverovatnih 50.000 evra! Karleuša je traženu svotu opravdala činjenicama da je i sedam dana od napuštanja Kuće njeno učešće u „Velikom Bratu“ i dalje tema broj jedan, zatim da je u drugom stanju, da kod kuće ima šestomesečnu bebu, ali i da za njen imidž nimalo nije preporučljivo to što se napokon može videti kao „običan smrtnik“. Iako u prvi mah šokirani pevačicinim zahtevom, producenti „Imoušna“ nisu odustali od namere da JK vrate pod isti krov sa Mirom Škorić, Nenadom Čankom, Sani Armani i ostalim vipovcima.

izvor:svevesti.com


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 4 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Jelena Karleuša: Ceca neće u VB, ali može u zatvor (tekst i video)

Jelena Karleuša: Mira Škorić je ružna i sa šminkom

Karleuši 5.000 evra za jedan dan u kuci VB


Tagovi: [ , , ]

4 komentara na “Jelena Karleuša: Ucenila VB!”

 • Anonimni
  28 maja, 2009, 22:38

  Really Angry

 • Anonimni
  9 juna, 2009, 19:55

  Yawn

 • Anonimni
  9 juna, 2009, 19:56

  Confused Heart Clap Jump Coffee

 • mija
  3 marta, 2010, 14:41

  Grin

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump