Julia Roberts: Miran porodični život!

Umesto u bljesku fotoaparata na crvenom tepihu, holivudska ljubimica Julia Roberts uživa u mirnom porodičnom životu.

Juliji Roberts koja je zablistala u brojnim filmskim ulogama svako je pojavljivanje na crvenom tepihu svojevrsna tortura.

Iako je najavila da neće više snimati filmove, pojavljuje se u filmu „Duplicity“ u kojem joj je partner na filmu Clive Owen. Priznala je da joj je londonska premijera u utorak bila poprilično zastrašujuća.

– Crveni tepih je jednostavno zastrašujući, ali ipak uživam kad sam na njemu – izjavila je Julia.

I danas ima velike pripreme za izlazak na crveni tepih

Svojevremeno Julia je bila najbolje plaćena glumica u Hollywoodu, ali se povukla nakon rođenja blizanaca Hazela i Finna 2004. Od tada glumica većinu vremena provodi kući sa svojim suprugom, kamermanom Dannyjem Moderom i s decom.

Snimanjem novog filma „Duplicity“ Julia se vratila pod svetla reflektora i već oseća svojevrstan pritisak da očuva ugled koji je stekla u javnosti – ugled elegantne dive s puno stila.

– Prije dolaska na premijeru isprobala sam tri različite odevne kombinacije – rekla je Julia.

Miran život u krugu porodice

Iako je uživala u snimanju napetog filma o dva špijuna, Julia je napomenula kako neće tako brzo započinjati nove filmske projekte.

– Nije mi najbitnije da radim. Bitno mi je da su uloge koje odglumim kvalitetne i da snimam dobre filmove na koje se ne može naići svaki dan – završila je Julia.
Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Zla kraljica Džulija Roberts

Džulija Roberts u ulozi majke i domaćice!

Džulija Roberts došla pijana na dobrotvornu večeru


Tagovi: [ , , , ]

Nema komentara na “Julia Roberts: Miran porodični život!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump