Kalimero najveca tračara u kuci VB

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Miki Đuričić stvorio je nekoliko neprijatelja u Kući Velikog Brata, a delu ukućanki koje ga ne podnose pridružio se i Edin ili Kalimero iz BiH, inače najveća alapača u kući.
Imitator iz BiH, koji je očigledno pod uticajem Mire Škorić od koje se ne odvaja, nikako ne može da istrpi Mikijevu narav i naziva ga „seljačinom, primitivcem i neviđenom lenštinom“.

Kalimera najviše nervira to što Miki ne radi kućne poslove i što stalno puši, pa mu je u jednom svađi dobacio: „Dabogda popušio crncu“.

Miki ga je čekao na „zicer“ i dočekao ga je. Kada je Kalimera video da riba stakla rekao mu je: „Ako se posle ove emisije ne udaš, nećeš nikada!“.

U četvrtak ujutro, Miki i Kalimero bili su u klinču oko muzike. Miki je izašao u dvorište da iskulira na suncu, a tamo su Tijana Stajšić i Kalimero pevušili folk hitove.

Kada su počeli da pevaju pesmu „Gaćice“ Goge Sekulić, Miki je zavapio: „Joj, nemojte ljudi, molim vas!“. Tijana i Kalimero su nastavili da pevaju, a Miki im je zapretio da će ih isprskati vodom. Potom su prešli na druge pesme, „zakačili“ su i Selin Dion, a Miki se samo zgražavao.

„Kako to možeš da slušaš? Selin Dion!? Pa to je sranje, ko to još sluša, veštačka muzika i emocije“, rekao je Miki, a Kalimero se izbezumio od nerviranja.

Na nagovor Mikija, Kalimero je počeo je da nabraja šta je za njega dobra muzika: „Željko Joksimović, Ceca…“. Miki ga je potom prekinuo: „Nemojte samo tog Joksimovića, ko to još može da voli. On je čovek sve pokrao, njegove pesme su ljigave…Joj, sve pevajte, samo nemojte tog čobana iz Valjeva“.

Kalimero je potom prešao u kuhinju, gde je bio Mumin, za koga imitator iz BiH nema ništa bolje epitete i svaki put kada novosadski muzičar završi jelo, Kalimero trči kod žena da im kaže kako eto, opet nije očistio mrvice sa stola.

Mumin se uključio u raspravu oko muzike. Kalimero ga je pitao: „Je l’ znaš ko je Tina Ivanović?“. Muminovo začuđeno lice govorilo je sve. Ipak, Kalimero i Mumin su se „našli“ kod Hanke Paldum i njenih svevremenskih hitova. Složili su se da je Hanka „kraljica“, a Maca ih je podržao u stavu.


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Čanak i Miki favoriti u kuci VB

Ksenija od ponedeljka u VB

Intervju Sandre Drašković o boravku u kuci VB


Jedan komentar na “Kalimero najveca tračara u kuci VB”

  • Sandra
    23 aprila, 2009, 19:41

    jeste jeste jeste mrzim gaaaaaaaaaaaa :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump