Karleuša izašla iz kuće Velikog brata

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]


Drugog jutra u Kući Velikog brata primetno je da nema najveće zvezde Jelene Karleuše. Ušla je u Kuću, napravila pometnju i izašla, a čim su joj videle leđa ostale ukućanke su njome napunile usta.

Na žalost mnogih ljubitelja ovog rijaliti-šoua ipak se neće dogoditi očekivani „pičvajz“ u kući između Jelene Karleuše i Mire Škorić, koje su se izljubile kada su se videle na početku šoua. Mada, para vrti…

Prema tvrdnjama pojedinim štampanih medija, Karleuša je za dan boravka u kući dobila 5.000 evra.

Novo jutro u kući počelo je upravo pesmom Jelene Karleuše – „Slatka mala“, a potom je Gru podržao Mikija koji je imao sociološku raspravu sa Karleušom prethodnog dana o turbo-folku, devedesetim godinama i koliko su pojedini folkeri imali uticaja na dešavanja u Srbiji.

Karleuša je u utorak uveče nakratko izašla iz kuće da bi iz studija, uz pomoć dvojice „nindža“, donela jednu spravu na kojoj je natpis: „Ne pritiskaj dugme“. Izgledalo je kao da će ostati još neko vreme sa ostalim ukućanima, ali je nije bilo ni kasnije te večeri.

Njen stilista i prijatelj Darko Kostić bio je u utorak uveče nakratko u ulozi Velikog brata, a potom se „izleteo“ u emisiji „Mala sestra Velikog brata“, rekavši da je „šteta što ostali neće imati priliku da dobro upoznaju Jelenu, jer ona ostaje kratko“.

Drugog prepodneva u Kući glavna tema, osim Karleuše, jeste vreme i kako ga izmeriti. Nenad Čanak je vođa projekta „računanje vremena“ i svima slavodobitno objavljuje da je u dvorištu označio mesto gde je Sunce bilo u 10 časova.

„A kako ćemo uvek znati koliko je sati?“, pitao je Čanak, na šta je Sani Armani uletela: „Trčanjem na spravi!“

„Tako je! Trčanjem na spravi gde se pokazuju minuti“, rekao je Čanak.

Interesantana je bio i dijalog Jelene Žeželj i Nenada Čanka u ponedeljak uveče. Jelena se poverila Čanku o svom životu posle prvog učešća u Velikom bratu. „Ja sebe ne smatram poznatom, već samo prepoznatljivom“, rekla je mlada Beograđanka, a Čanak je na to poentirao: „Malo li je?“.

Na kraju je upitao: „I koji ti je zaključak: šta ćeš da budeš kad porasteš?“.

izvor: svevesti.com


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Mama Jelene Karleuše u kući „Velikog brata“

Procurele golišave slike Jovane iz Velikog Brata

Pali prvi strasni poljupci u kući „Velikog brata“!


Tagovi: [ , , , ]

Jedan komentar na “Karleuša izašla iz kuće Velikog brata”

  • ara
    16 marta, 2009, 22:44

    ma neka je izasla :heh:

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump