Kraljica balada!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Kontroverzna pop pevačica najavljuje spektakularan pevačko-glumački performans na koncertu 10. marta u Sava centru

Pop pevačica Goca Tržan ubrzano se sprema za spektakularan koncert 10. marta u Sava centru.

Posle beogradskog, Tržanka će ispuniti obećanje, i sa „Amadeus bendom“ će osam dana kasnije u Temerinu održati humanitarni koncert za mladića na dijalizi Miroslava Pačavru Batu, za čije je izlečenje plesala u prošlom serijalu „Plesom do snova“.

Goca za Press otkriva da publiku u Sava Centru očekuju brojna iznenađenja.

– Oni koji su kupili kartu za koncert neće zažaliti nijednog dinara. Odužiću im se svojevrsnim performansom, za svu ljubav i naklonost i zato što su mi verovali. Koncert će tematski imati četiri celine, a biće baziran na baladama, jer mislim da imam najlepše pop balade u zemlji. Biće više gostiju, troje kolega, uz koje ću moći da prikažem mnoge svoje talente. Izuzetno mi je drago što će na sceni biti mnogo lepih devojaka i mladića uz koje ću plesati, jer je ples postao moja strast od učešća u „Plesom do snova“.

Nedavno ste se oprobali kao glumica u seriji „Selo gori, a baba se češlja“, da li će među gostima biti i glumaca?

– Žao mi je što Radoš neće moći da dođe, iako sam ga pozvala. Ali, doći će njegova ćerka Jelena sa suprugom. Radoš će sa ekipom serije imati puno posla. Dan koncerta je njihov snimajući dan. Inače, doći će neke moje kolege, koje su mi se javile, a moram da napomenem da ja nisam od onih koji cimaju poznate da im budu gosti, jer su meni važniji moji verni fanovi. Očekujem i kolege iz „Tap 011″, i značilo bi mi da dođu, budući da sam sa njima godinama delila hleb, dobro i zlo.

Da li će vam se na sceni pridružiti popularni Sin Dragan kako biste ponovili „vruće scene“ iz serije?


Dajte mi čizme, odoh na Kosovo!

Goca je na jučerašnjoj konferenciji za novinare istakla da se ne plaši rata, kao ni dešavanja na Kosmetu, i da bi vrlo rado uskoro pevala Srbima u južnoj srpskoj republici, ukoliko bi dobila poziv.

– Samo mi dajte čizme, jer ja nemam frku od rata. Već sam sa „Amadeus bendom“ pevala u Kosovskoj Mitrovici i videla da imam brojne fanove, tako da bih volela da opet pevam na Kosmetu. Organizujte lepo koncert, pozovite me, i stižem.

– Nenad Okanović, na sreću, ima slobodan dan, pa će moći da dođe na koncert, a sedeće u publici sa svojom suprugom. Svakako da će biti provokacija sa moje strane.

Da li se može ponoviti iznenađenje nalik onom pre osam godina, koje je obeležilo vašu karijeru?

– Nikad ne reci nikad, ali skoro sam sigurna da ne postoji neko ko bi to sada ponovio. Ipak, ja sam sada porodična žena i Lenina majka, tako da nemam ideju ko bi sada mogao da uradi takvu stvar.

Da li ste spremni da svom suprugu Ivanu kažete da vam se sviđa neki njegov kolega ili drug, kao što je on vama rekao da mu se sviđa Ana Nikolić?

– Uvek Ivanu kažem kad mi se neko dopadne, kao i on meni. Nisam licemer i ne radim mu ništa iza leđa, a to očekujem i od njega. Ako bi prešao sa reči na dela, ja bih to sasekla u korenu, a dok priča, to nije strašno.

Izvor: press


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Da li ste FEMBOT- Ledena kraljica? /test/

Britanska kraljica na “Facebook-u”

Goca Tržan “ukida samu sebe“!


Tagovi: [ , , , , , ]

Nema komentara na “Kraljica balada!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump