Ksenija od ponedeljka u VB

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Pevačica Ksenija Pajčin najverovatnije će od ponedeljka biti novi ukućanin u „Velikom bratu – all stars“, saznaje Press nedelje. Producenti se odlučuju na ovaj korak jer je, navodno, gledanost rijalitija prilično opala izlaskom Nenada Čanka

Takođe, takmičari su nominovali ukućane za izbacivanje koje će biti održano sutra uveče. Kao po dogovoru, ekipa u sastavu: Mia Borisavljević, Ivana Škorić, Kalimero, Gru, Mira Škorić i Sani Armani glasali su identično – za Mikija i Mumina i tako presudili da će neko od njih dvojice napusti kuću u Košutnjaku u kojoj se situacija prilično zakuvala protekle nedelje. Veći broj učesnika okrenuo se protiv Đuričića i Mumina, što je poremetilo odnose ukućana.

S druge strane, Dragan Marinković Maca urotio se protiv Kalimera, koga je nazvao „bespolnim“ i osobom kojoj je trebalo da daju infuziju, aludirajući na njegovu slabu komunikaciju sa ostalima.
KO JE KOGA NOMINOVAO

Tijana: Sandra i Mira
Gru: Miki i Milan
Milan: Mira i Maca
Miki: Sandra i Mira
Filip: Milan i Kalimero
Maca: Kalimero i Gru
Mia: Miki i Milan
Ivana: Miki i Milan
Kalimero: Miki i Milan
Mira: Milan i Miki
Sandra: Miki i Milan

Šanse da će se Nenad Čanak ponovo naći na spisku stanara kuće „Velikog brata“ su nikakve jer se, kako Press saznaje, lider LSV razboleo. Osim toga, ako bi se vratio u kuću na Košutnjaku, opovrgnuo bi sve ono što je pričao ranije o razlozima svog učešća u ovom rijaliti-šouu, tvrde njegovi najbliži saradnici.

Čelnicima „Emoušna“ i „Pinka“ njegov povratak bi sigurno išao naruku jer, sudeći prema reakcijama velikog broja razočaranih fanova Nenada Čanka, gledanost opada otkad je kontroverzni vojvođanski političar izašao. O tome svedoče i mnogobrojne SMS poruke koje gledaoci šalju, a u kojima zahtevaju da se on vrati među ukućane.

Aleksandra Jerkov, poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine, kaže da će odluka da li će se Čanak vratiti u kuću biti njegova privatna, kao što je bila i prilikom prvog ulaska, ali i da ne veruje da će se on ponovo obresti u ovom rijalitiju.

– Mislim da se neće vraćati, jer bi tako opovrgao sve ono što je rekao pre ulaska, kada mu je jedini cilj bio da pokaže koliko je besmislen ceo taj koncept koji promoviše otuđenje. Za vreme svog boravka uspeo je to i da dokaže. Osim toga, čula sam da je bolestan – rekla je Aleksandra Jerkov za Press nedelje.

izvor: press


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ksenija Pajcin:“Ulazim u VB da se udam za Filipa!“

Kalimero najveca tračara u kuci VB

VB spasava Čanka


Tagovi: [ , , , ]

Nema komentara na “Ksenija od ponedeljka u VB”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump