Ksenija Pajcin:“Ulazim u VB da se udam za Filipa!“

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Ksenija Pajčin: Ulazim u kuću „Velikog brata“ i udajem se za Filipa. Ostali ukućani biće svatovi, kumovi i rodbina, a dobijamo posebnu sobu za medeni mesec!

NA LUDI VB KAMEN… Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda


Posle Jelene Karleuše, sledeće veliko iznenađenje u „Velikom bratu“ biće ulazak Ksenije Pajčin, koja će se, kako kaže za Press, u kući udati za svog dečka Filipa Kapisodu! Kako Press saznaje, producenti su zamislili da se seksi pevačica u kuću useli tokom naredne nedelje.

Mira nominovana

Miki Đuričić kao „glava kuće“ ove nedelje jedini ima pravo da nominuje, i to ukućanina za kojeg misli da ima najveći ego. Prva Mikijeva žrtva je Mira Škorić.

– Možda Maca ima najveći ego, ali ne bih njega da izbacujem. U stvari, Mira Škorić ima najveći ego, iako to ne pokazuje! Ma, svi su egocentrični, i ovaj Čanak… Samo Mumina i ovog malog Filipa boli… za sve – obrazložio je svoju nominaciju Miki.

Ksenijin prvi komentar za Press bio je da „nema komentara“, a zatim je na pitanje da li zaista namerava da uđe i, kako tvrde beogradski mediji, s „Filipom snimi seksualni odnos“, odgovorila: – Ne pogađaju me ti navodi. To je baš lepo. Kad se već jede i podriguje, što se ne bi seksalo?! Naravno, šalim se – navela je Ksenija, i dodala: – Zadatak će se zvati prva bračna noć. Ostali ukućani biće svatovi, kumovi i rodbina, a Filip i ja se uzimamo u kući VB-a i dobijamo posebnu sobu za medeni mesec! Očekujte neočekivano! Ulazi i Milan Tarot da nam svima proriče sudbinu, a možda i Karamela.

Osim Pajčinove, producenti imaju „na lageru“ još nekoliko potencijalnih ukućana. Kako saznajemo, producenti su kontaktirali i sa Zoricom Brunclik, čiji suprug Miroljub Aranđelović nije želeo da potvrdi, ali ni da demantuje njen ulazak u šou. Na molbu da razgovaramo sa Zoricom Kemiš je odgovorio da ova folkerka ne koristi mobilni telefon(?!).

izvor: press


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ksenija od ponedeljka u VB

Čanak i Miki favoriti u kuci VB

Maneken Filip Kapisoda iz VB zaljubljen u Cecu!


Tagovi: [ , , , ]

Jedan komentar na “Ksenija Pajcin:“Ulazim u VB da se udam za Filipa!“”

  • Anonimni
    2 marta, 2010, 13:20

    Heart

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump