Mačka prešla 70 kilometara da bi našla vlasnika

Jedna mačka prevalila je razdaljinu od 70 kilometara u Sibiru da bi našla svog vlasnika koji se preselio u drugi grad, piše danas ruski dnevnik Vremja novosti, prenosi AFP.

Mačak Bojan se izgubio prilikom selidbe porodice Sergeja Minskiha iz oblasti Krasnojarsk.
„Spakovali smo stvari u automobil i niko nije primetio da mačka nema. Dugo smo ga tražili, ali nismo mogli da ga nađemo. Deca su bila veoma tužna, on je bio njihov ljubimac, živeo je sa nama pet godina“, ispričao je Minskih lokalnim novinama.
Tri meseca kasnije, Bojan se pojavio ispred vrata njihovog novog stana, na četvrtom spratu.
„Svi se čude kako je mogao da pređe toliko kilometara i pronađe naš stan? Cela porodica je presrećna, a komšije dolaze da upoznaju tog velikog putnika. Ipak, primetio sam da se sada plaši da izlazi“, dodao je vlasnik.

Izvor: blic


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Rijana našla novog dečka!

Kaća prešla preko Zoričinih uvreda!

Demi sa „klinca“ prešla na bogataša!


Tagovi: [ , , ]

Jedan komentar na “Mačka prešla 70 kilometara da bi našla vlasnika”

  • Crnka
    22 juna, 2009, 1:24

    Gia koliko vidim na svakoj stranici koju zelim da procitm vi pisete samo o mackama, stvarno promeni malo temu. Ima jos mnogo zivotinja, nepostoje samo MACKE! Neko je ovde stvarno opsednut!!!!

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump