Misterija Čanak?

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Nenad Čanak nije želeo da se vrati u kuću, čelnici Pinka i „Emoušna“ juče ga ubeđivali. Čanak ljut jer je saznao da su planirali da mu u kuću dovedu poznatog opozicionog političara

Radikal, naprednjak ili nazadnjak… Organizatori „Velikog brata“ nameravali da Čanku, pored Mikija suprotstave i jednog ozbiljnog političara

Nenad Čanak ne želi da se vrati u kuću „Velikog brata“, a kako saznaje Press, organizatori već spremaju novo iznenađenje u vidu još jednog poznatog političara.

Iako je najavljivano da će Čanak odsustvovati samo jedan dan kako bi prekjuče glasao u Skupštini Srbije, lider LSV se do zaključenja današnjeg broja Pressa još nije vratio u rijaliti-šou.

– Do Čanka je gotovo nemoguće doći, a njegova želja je da ostane na „slobodi“, pogotovo sad kad se uverio da mediji i javnost baš nisu bili naklonjeni njegovoj odluci da učestvuje u ovom šouu – tvrdi za Press izvor blizak produkciji, i dodaje da su juče čelnici „Emoušna“ i Pinka ubeđivali Čanka da se vrati u kuću.

– Nenad je posebno ljut zbog toga što je javnost (iz jučerašnjeg Pressa) saznala za njegov incident iz ispovedaonice, svađu s Mikijem, kao i podatke o finansijskim uslovima pod kojima je ušao u igru. Ipak, razlog zbog kojeg najviše želi da odustane jeste saznanje da su organizatori planirali da mu u kuću dovedu jednog poznatog političara, istaknutog člana jedne opozicione srpske stranke.
Niko iz produkcije, ali ni iz Čankove stranke, nije znao odgovor na pitanje koji su sledeći potezi vojvođanskog političara. U toku jučerašnjeg dana Čanak je i dalje bio označen kao aktivan učesnik VB-a, ali oko kamere u lajv prenosima iz kuće nije ga „uhvatilo“. Poslanica LSV Aleksandra Jerkov tvrdi da ne zna da li se on vraća u kuću.

– To je odluka koju Nenad treba da donese, a koja zavisi i od njegovog dogovora sa „Emoušnom“. On je jedini ko može da odgovori na to pitanje. Nisam uspela da popričam s njim o tome – kaže Jerkov za Press.

Iz produkcije „Emoušn“ (po starom običaju) nisu želeli da odgovore da li će se Čanak vratiti u VB.

– Naš zvaničan stav je da ne komentarišemo da li će se ili neće gospodin Čanak vratiti u kuću. „Veliki brat“ bi izgubio svoj format kad bismo saopštavali unapred šta će se desiti. Ljudi treba da gledaju dnevne emisije – kaže PR „Emoušna“ Marinela Kvapil.

izvor: press


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Čanak hteo da bije Mikija!

Da li se to Čanak i Jelena muvaju?

Čanak digao pobunu u VB


Tagovi: [ , , , , ]

Jedan komentar na “Misterija Čanak?”

  • Anonimni
    9 juna, 2009, 23:11

    Evil Grin Evil Grin

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump