Neverovatno-Pink delfin!

Potpuno neverovatne fotografije i priča!

Naime u jezeru Kalkasieu, blizu Meksičkog zaliva je slikan PINK delfin! WoW! Prvo sam pomislila da je fotomontaža, ali se ispostavilo da naučnici imaju savršeno razumno objašnjenje za ovakvu pojavu. Ovaj delfin se razlikuje od svojih prijatelja u jatu zbog poremećaja sa kojim je rođen, a to je albinizam. To je poremećaj koji se javlja kod velikog broja životinja, ali i kod ljudi.

Prelepi albino delfin je ipak dosta drugačiji od svojih drugara, ali to mu nije smetalo da se savršeno uklopi u svoju sredinu. Jedini problem koji su naučnici ustanovili posmatrajući ovog neobičnog delfina, je da zbog svoje svetle boje manje izlazi na površinu vode od ostalih, jer se pretpostavlja da je manje otporan na sunce od svojih rođaka i prijatelja.

Izvor: tracara.comPodeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Neverovatno

Severinu najurili sa televizije Pink!

Pink se povredila na nastupu!


Tagovi: [ , , ]

Jedan komentar na “Neverovatno-Pink delfin!”

  • gfrehuwjgrheuw gfuyre
    15 novembra, 2009, 19:31

    neverovatno…nikad nisam videla roze delfina… Frown Frown Smile

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump