Novi spot Vlade Georgieva: Uvek zaljubljeni barba!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Vlado Georgiev, popularni kantautor, predstavio je pre dva dana novu pesmu „Hej, ti“, a svi prisutni mogli su premijerno da pogledaju i interesantan spot za ovu numeru koji je sniman u Kragujevcu, Veneciji i Beogradu. U razgovoru za „Blic“ Vlado je najavio izlazak novog dugoočekivanog albuma na leto, a zatim i veliki koncert u Beogradu. „Biće najmanje deset pesama na albumu, uglavnom su ljubavne, tu i tamo, zašao sam i u neke druge vode, ali ne baš mnogo. Nije mi problem da napišem i pesmu koja nije ljubavna, ali poenta je šta volim, a šta ne volim. Kada pevaš ljubavnu pesmu niko ti neće zameriti, to je ono što je iskreno.

A veliki koncert u Beogradu sigurno posle izlaska albuma. Biće do kraja godine sto odsto“, kaže Georgiev, čiji album publika željno očekuje već duže vreme.
„Ja ne mogu da izdam album onda kad to mora da se uradi. i ne želim to da radim. Snimio sam preko četrdeset pesama u poslednjih pet godina i sad već imam ozbiljan problem koje pesme da izaberem za album. Ali evo počeo sam da miksam album, što znači da zaista ulazim u poslednju fazu i nadam se da bi do juna mogao da ugleda svetlost dana“, objašnjava poznati muzičar koji je s razlogom ponosan na novu pesmu i spot sniman na intresantnim lokacijama, a za jednu scenu je pozajmio i helikopter od Emira Kusturice.
„Kusturica je svratio na snimanje u Kragujevac, pošto sam od njega uzeo helikopter za poslednju scenu. Mi smo privatno, ovako, dobri i nikad se ne zna šta može da se desi, kada je poslovna saradnja u pitanju“, kaže Georgiev koji pored muzike voli i da često na motoru otputuje na neke udaljene destinacije. „Uvek planiram putovanja i uvek putujem, ali trenutno dok ne završim album, neku ozbiljniju destinaciju neću imati“, priča on a na pitanje da li je zaljubljen kaže: „Uvek sam zaljubljen. Pitanje koliko i kako. Proleće je čarobno godišnje doba i mora nešto da se desi. I ove godine“, zaključuje Vlado Georgiev.

izvor: svet


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 9 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Uskoro nova pesma Vlade Georgieva

Novi spot Emine Jahović i Merlina /video/

Serija novogodišnjih koncerata Vlade Georgieva


9 komentara na “Novi spot Vlade Georgieva: Uvek zaljubljeni barba!”

 • jaca
  22 aprila, 2009, 0:48

  uvek si bio dobar u svemu,kao i u ovom novom spotu ! ostani uvek tako dobar i u svemu naj,naj! :brokenheart: :brokenheart:

 • jaca
  22 aprila, 2009, 0:49

  uvek si bio dobar u svemu,kao i u ovom novom spotu ! ostani uvek tako dobar i u svemu naj,naj!

 • jaca
  22 aprila, 2009, 0:50

  :brokenheart: uvek si bio dobar u svemu,kao i u ovom novom spotu ! ostani uvek tako dobar i u svemu naj,naj!

 • mina
  22 aprila, 2009, 1:00

  Kad u usnuloj noci cujes sapat kao slutnju,nagovestaj znaj to sam ja dolazim kao odjek daljine

 • JASNA
  25 jula, 2009, 11:26

  NIJE LOSE Clap Clap

 • Marijana
  20 oktobra, 2009, 8:55

  Vlado je uvek imao super pesme… Clap A ovo je izgleda najava za novi album…jupiiiii Jump Jump : Jump Jump Vlado samo ostani ovakav kava si sada…

 • Anonimni
  9 decembra, 2009, 10:30

  Sweat Sweat Sweat

 • milana
  9 decembra, 2009, 10:31

  Yes Yes Yes Yes Yes

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump