Novo PanzerBox LAN kućište dolazi iz NZXT

Kategorija [ Komunikacije, ZANIMLJIVOSTI ]

Kompanija NZXT je i službeno najavila PanzerBox kućište.PanzerBox kućište je napravljeno od aluminijuma i stime će biti lakši za nošenje U kućište se može smestiti ATX i micro-ATX matične ploče, a ležište matične ploče se vadi.

Inače ovo kućište ponudiće ekstremne performanse koje se mogu naći na full-tower kućištima i poseduje jako dobro hlađenje koje se retko može videti u malim kućištima.Dimenzije PanzerBox LAN kućišta su 244x455x455mm dok je težina 6.4kg bez napojne jedinice.

U NZXT PanzerBox kućište možete smestiti 10.5“ grafičke karte, a u prostor kućišta može se smestiti do četiri HDD-a, poseduje i tri 5.25“ slota, i ima dovoljno prostora za velike ventilatore. Impresivno je i ovo da kućište se može montirati i radijator (120mm x2) za vodeno hlađenje.

Za hlađenje PanzerBox kućišta se brinu dva 190mm ventilatora, a oni se nalaze jedan na prednjoj strani i jedan venntilator na vrhu. Ventilatori nude do 509.6m³/h protoka vazduha.NZXT PanzerBox kućište će biti u prodaji krajem aprila meseca a cena će mu biti $119.99 ili 88 evra


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Seka: Novo kuče i nadogradnja kose!

Lhasa apso

Anabelina i Gagijeva ćerka novo „Elitovo“ lice?!


Nema komentara na “Novo PanzerBox LAN kućište dolazi iz NZXT”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump