Rijana i Kris Braun se tajno venčali?

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Kako se „šuška“ u muzičkim krugovima, Kris Braun i Rijana su se tajno venčali tokom vikenda, dok su bili u kući muzičara Pi Didija u Majamiju, preneo je „Selebaz“.


Par se navodno pomirio, nakon što je Kris Braun (19) brutalno pretukao Rijanu (21). Njih dvoje su imali dirljiv susret, kada se reper izvinio pevačici za napad i zaprosio je. Kako se navodi, Rijana mu je oprostila.


„Sve što je ona ikad želela je da bude sa njim zauvek“, rekao je neimenovani izvor.
„Rijana želi da se uda i rodi dvoje dece pre nego što napuni 25 godina. Ona veruje u bajke i želi da živi u svojoj, sa Krisom. Ona mu je priznala da ne može da živi bez njega“.
Kako se navodi, na Didijevo imanje vredno 14 i po miliona dolara pozvan je sveštenik. Slavni par se kasnije vratio iz Majamija u Beverli Hils, gde su odseli u hotelu „Beverli Vilšajer“, što je podstaklo priče da su na medenom mesecu.
Ukoliko je istina da su se venčali, Rijana neće morati da svedoči protiv Krisa ukoliko slučaj ode na suđenje. Prema američkom zakonu, supružnici ne moraju da svedoče jedno protiv drugog.
Podsećamo, Kris Braun bi trebalo da se sutra pojavi na sudu u Los Anđelesu. Nejasno je da li će biti optužen za zločin, posebno u svetlu najnovijih izveštaja o pomirenju i venčanju slavnog para, ukazao je „Entertejnment Vikli“.
Magazin „E!“ navodi da Braunov advokat pokušava da sklopi dogovor sa tužiocem kako reper ne bi završio u zatvoru.

Izvor: blicPodeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Kris Braun dobio 5 god. uslovne kazne!

Rijanin bivši dečko Kris Braun se slikao go!

Rijana provela noć sa Krisom u hotelu!


Tagovi: [ , , , ]

Nema komentara na “Rijana i Kris Braun se tajno venčali?”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump