VB spasava Čanka

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

                                                                                                                                                                                          

Nakon što je Miki Đuričić nominovao Miru Škorić i Nenada Čanka za izbacivanje iz kuće Velikog brata, političar je zahtevao da sam napusti ovaj rijaliti-šou

Iako je prvobitna zamisao bila da Miki, kao glava kuće, jedini ima pravo da nominuje, nakon njegovih odluka zavladala je panika među organizatorima, pa su odlučili da spasu kontroverznog novosadskog političara, ali i folk pevačicu, koji su i najzaslužniji za rekordnu gledanost rijaliti-šoua.

Da bi nagovorili Čanka i Škorićevu da učestvuju u serijalu, izdvojili su pozamašne sume novca, pa nisu želeli da se samo posle nedelju dana oproste sa jednim od njih. Zato je, prema nezvaničnim informacijama, nominovano još troje ukućana, među kojima su sigurno Jelena Žeželj i Ivana Škorić. Prvobitno pravilo je prekršeno, jer je dodata igrica u kojoj su se kao najgore pokazale Ivana i Jelena i tako se našle među kandidatima za napuštanje kuće na Košutnjaku. Ako Nenad Čanak do ponedeljka sam ne napusti šou, najveću šansu da bude izbačena ima Jelena Žeželj, ukazuju rezultati anketa.

Veliku buru u javnosti izazvalo je Mikijevo priznanje da se nikome, pa ni devojci, nije javljao tri meseca. Naime, kada nije mogao da se izbori sa nagomilanim problemima, prošle godine je jednostavno nestao i nikome se nije javljao. Po povratku u Beograd devojka nije želela da nastavi vezu sa njim.

izvor:press


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Razvodi se bivša ukućanka VB Ivana Škorić!

Ksenija od ponedeljka u VB

Čanak i Miki favoriti u kuci VB


Tagovi: [ , , ]

Nema komentara na “VB spasava Čanka”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump