Vesna i Djole snimaju jos dva spota

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Najpopularnija srpska dens grupa Đogani fantastiko obradovaće svoje mnogobrojne obožavaoce sa dva video klipa u narednih mesec dana.

Naime, Vesna i Đole krajem marta putuju u Makedoniju koja je u poslednje vreme postala omiljeno mesto za ekranizovanje pesama naših estradnjaka. U luksuznom kazinu „Flamingo“ na Đevđeliji, na samoj granici sa Grčkom snimaće se dva spota i to za pesme „Dežurna“ i „Ne veruj“.
„Iako smo album „Moja ljubav“ izdali pre više od godinu dana, kod publike su još uvek gotovo sve pesme aktuelne. Pošto nam na nastupima, pored megahita „Cile Mile“ i balade „Znam ja“ traže i pomenute dve pesme odlučili smo da za njih snimamo spotove. Kako sam poznata po tome da obožavam to da radim, jedva čekam da odemo u Makedoniju,“ ispričala nam je za sajt lepša polovina ove grupe. Da podsetimo, Đoganijevi su već snimili dva spota, a sa naredna dva postaće jedni od retkih koji imaju četiri video klipa koji prate jedan album.

Izvor: svet https://www.youtube.com/watch?v=ogspE5yHZPY


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Nataša Kojić snima čak tri spota u Majamiju?!

Severina i Saša Matić snimaju duet!

Ceca i Brena uskoro u studiju snimaju pesme


Tagovi: [ , , , , ]

Nema komentara na “Vesna i Djole snimaju jos dva spota”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump