Američki reper Snup Dog na sudu!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Hiphop muzičar Snoop Dogg pojavio se u ponedj+eljak na sudu u Kaliforniji kako bi odgovarao na optužbe muškarca koji je povrij++eđen na njegovom nastupu 2005. godine.

Snoop Dogg, čije je pravo ime Kelvin Brodus, još jednom je negirao optužbe Ričarda Monroa da ga je napao na koncertu pre četiri godine.Ričard Monro III (28) tvrdi da su ga na koncertu u Oburnu (država Vašington) pripadnici pevačevog obezbeđenja pretukli i naneli teške telesne povrede, nakon što se iz publike popeo na binu.Monro navodi da su izvođači u jednom trenutku pozvali neke od obožavatelja iz publike da im se pridruže na bini, i da se on popeo normalnom brzinom i krenuo ka Snoopu da bi ga pozdravio.

„Zaista nisam uradio ništa što bi izgledalo neprijateljski, čak sam hteo da ga zagrlim jer sam njegov najveći fan. Nisam bilo čime izazvao brutalan napad koji je usledio“, izjavio je Monro 2006. godine kada je podnio tužbu.

Monro insistira na kaznenim merama i obeštećenju u iznosu od 22 miliona dolara, na ime napada, prebijanja, nemara i namernog izazivanja emocionalnog stresa.

Na suđenju, Snoop je negirao svoju krivicu, nakon čega se ga Monroovi advokati postavili pitanje da li je pomenute večeri uzimao narkotike.

„Najbolje bi bilo da je poput ostalih mirno sedio na svom mestu“, rekao je Snoop. „Tada ne bi bilo nikakvih povreda“.

Ishod suđenja bi trebalo da bude poznat do kraja nedjelje.

izvor: pgportal


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Američki Pit Bul Terijer Vs. Američki Staford Terijer

Reper DMX osuđen na godinu dana zatvora

Demi Mur igrala na bini pored Snup Doga /video/


Nema komentara na “Američki reper Snup Dog na sudu!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump