Ana Nikolić sjajno glumi

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Televizijska serija Milana Karadžića „Pare ili život“, koja se emituje na televiziji „Pink“, ove sezone dobila je nove likove, među kojima je estradna zvezda Sanela koju igra pevačica Ana Nikolić.

Osim Ane, igraju Mima Karadžić, Andrija Milošević, Viktor Savić, Zinaida Dedakin, Erol Kadić, Dubravka Mijatović, Ljubomir Bandović. Snimanje serije je u toku u jednoj kući na Lekinom Brdu, a Mima Karadžić kaže da se Ana odlično snalazi na snimanju.
– Ana je iznenadila sve nas. Ona je toliko profesionalna, toliko odgovorna… Na svako snimanje dolazi s unapred naučenim tekstom. Dolazi na probe kostima, sa Milanom se čuje po šest puta dnevno. Uvek mi zamera, jer ja nikada ne naučim tekst kao ona – priča Mima Karadžić i otkriva koja ih scena sa Anom Nikolić uvek nasmeje tokom snimanja.
– Moj lik Miki pomalo se zaljubljuje u nju, Sanelu. I sad imamo scene – kada god ja uđem u sobu, ona je obučena u neku providnu haljinu, bade mantil ili tako nešto, a ja svaki put kada ugledam njene grudi, stanem sa tekstom. I to nam je uvek smešno i ona se smeje – priča Mima kroz smeh i otkriva kako su ostali glumci prihvatili Anu.
– Ona je oduševljena ekipom, a i nju su svi dobro prihvatili. Super je sa celom ekipom, a sa našim mladim glumicama stalno provodi vreme – navodi poznati glumac i ističe da je Ana Nikolić pun pogodak kao glumica.
– Ona je zaista fenomenalna. Voleće je ljudi, jer će imati priliku da je vide u nekom drugom izdanju koje joj savršeno pristaje. Ljudi će voleti Sanelu, jer ona je duhovita, ali i jedna setna i ranjiva žena koja je oterana krizom i nekim drugim ružnim stvarima otišla iz zemlje u potrazi za boljim životom – objašnjava Mima i otkriva šta će se dešavati u narednim epizodama.
– Sanela je unela opštu pometnju. Miki ima problem sa ćerkom, a još se i Sanela doselila kod njega. Ona je nekada bila sa Džonijem (Andrija Milošević), koji je počeo maksimalno da je izbegava jer se zaljubio u drugu devojku – kaže Mima i otkriva kako i privatno uživa sa Anom Nikolić.
– Sve interesuje moj privatni život i odnos koji imam sa Anom Nikolić. Nas dvoje obožavamo da uživamo u dobrom vinu i to je sve – kaže Mima i navodi da će istoimeni film po seriji početi da se snima krajem maja.
– Film će se snimati u Budvi, na Skadarskom jezeru i na Adi Bojani. Biće iz dva dela od po jedan i po sat. Biće dosta novih glumaca, a stari ostaju, zajedno s Anom Nikolić.

izvor: blic


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ana Nikolić umrla 1987. godine?!!!

Ana Nikolić snimila spot za pesmu“Exstaza“

Ana Nikolić uživa na odmoru sa dečkom!


Tagovi: [ , , , ]

Nema komentara na “Ana Nikolić sjajno glumi”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump