Anđelina Džoli se onesvestila na snimanju

Prelepa holivudska glumica Anđelina Džoli onesvestila se na snimanju filma ‘Salt’. Kako prenosi britanski magazin Now, Džolijeva je trenutno pod nadzorom lekara.

Umor i iscrpljenost su učinili svoje, pa se glumica tokom snimanja žalila na teško disanje i vrtoglavicu. Između dve scene, Anđelina se samo srušila.

„Pošteno rečeno, to se desilo nekon što je snimila izuzetno napornu scenu u kojoj je trčala okolo po setu, ali je svejedno bilo šokantno videti da joj je pozlilo,“ piše časopis Now.

Zvanično saopštenje glasi da Džolijeva pati od fizičke i psihičke iscrpljenosti.

Anđelina u filmu ‘Salt’ glumi dvostrukog agenta, a uprkos činjenici da ima i dublerku, mnoge teške kaskaderske scene izvodi sama.

izvor: srbija.net


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 2 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Anđelina Džoli “pukla“ na rođendanu blizanaca!

Anđelina Džoli ljubomorna na Rakel Makadams!

Anđelina Džoli progovorila sa svojim ocem!


2 komentara na “Anđelina Džoli se onesvestila na snimanju”

  • VATRA
    1 avgusta, 2009, 0:11

    HEJ GDE SU VAM KOMENTARI. Frown Andjelina stvarno mnogo radi ustaje veoma rano i po ceo dan je na snimanjima veoma napornih scena a kada dodje kuci cekaju je deca i tekstovi koje treba da nabuba. Confused Stvarno mi nije jasno kako uopste stoji na nogama. IDK

  • JASNA@
    1 avgusta, 2009, 12:50

    IDK IDK IDK IDK IDK

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump