Anđelina je u trećem mesecu trudnoće?!

Premda vesti poslednjih sedmica ne govore u prilog tome, magazin Star donosi ekskluzivnu priču u kojoj tvrdi da je Angelina Jolie opet trudna. Navodno bi kroz pola godine njihovo potomstvo moglo dobiti i sedmog člana.
U ap’rilskom broju izdanja magazina Star pojavila se ekskluzivna vest da Angelina Jolie i Brad Pitt čekaju još jedno dete.

‘Angie je trudna! Već mesecima rade na detetu, ali vest o trudnoći ih je ipak zatekla. Brad i Angie se u zadnje vreme toliko svađaju da se tako nešto činilo nemoguće’, rekao je Star neimenovani oporodični prijatelj.

‘Ona je oduševljena. Rekla je da je znala da je trudna i pre nego što su testovi potvrdili. Dogodilo se u pravo vreme, baš kad im je odnos bio u raspadu’, dodao je.

Angelina navodno nije odmah rekla Bradu srećnu vest, nego tek nakon što se vratio s putovanja iz New Orleansa krajem marta. Gde će se roditi Jolie-Pitt prinova, nije otkriveno, ali glasamo za neku egzotičnu zemlju u kojoj još nisu bili.

izvor: tportal


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Anđelina i Bred još uvek su zajedno!

Anđelina iznervirana zbog Bredovog ponašanja!

Bred Pit želi se vratiti Dženifer Aniston?!


Jedan komentar na “Anđelina je u trećem mesecu trudnoće?!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump