Andjelina rekla Bradu da želi viđati i druge muškarce?!

Tokom jedne od svađa, koje su navodno jako česte u poslednje vreme, Angelina Jolie (33) je Bradu rekla da bi mogli imati i druge ljubavnike.Glumica je pre Brada Pitta (45) imala mnoge ljubavnike i otvoreno je pričala o svojim seksualnim eksperimentima.

Nakon što je počela vezu s Bradom, sve je to prestalo. Izgleda da Angie sada žali za tim vremenima, što je natuknula Bradu tokom jedne svađe.
– Angelina i Brad bili su usred svađe kada mu je ona rekla da joj je već zlo od silnog stresa, da čezne za slobodom i da bi joj bilo svejedno ako bi imali i druge ljubavnike. Angie nikada nije bila tradicionalan tip djevojke, posebno u ljubavi. Iako je Brada na njoj privuklo upravo to, on je u srži ipak tradicionalist. Koliko god da pokušava biti slobodouman, nikako mu ne bi bilo svejedno da ona spava s drugim muškarcima. Zamerio joj je to što je rekla pa čak i ako je to izrekla samo u afektu – rekao je prijatelj para britanskom magazinu Now.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Kakve muškarce biraju žene?

Anđelina Džoli se ponovo vratila starim porocima?!

Šta muškarci primećuju kod devojaka?!


Nema komentara na “Andjelina rekla Bradu da želi viđati i druge muškarce?!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump