Angelina Jolie ljubomorna na Natalie Portman

KAD JE Natali Portman lično zamolila Brada Pitta da u njezinom novom filmu „Closer“ glumi njezinog ljubavnika, Angelini Jolie je odmah počela izlaziti para na uši.

„Angelina je dobila slom živaca i počela se derati. Tad je optužila Brada da flertuje s Natalie Portman“, rekao je izvor koji se našao u tom presudnom trenutku na licu mjesta.

Angelinu muči njezina karma

„Angelina nije mogla a da se ne osjeti ugroženom. Brad vrlo dobro zna koliko je Angie ljubomorna, ali opet za Natalie neće prestati govoriti da je prelepa i inteligentna. Stalno govori kako je slatka kao šećer“, nadodao je izvor.

Kako javljaju izvori, Angelinu ne prestaje mučiti njezina karma. Ždere je i to je razlog zbog kojeg je sve veći odmak između nje i Brada. Par je svestan što se o njima priča, te da su njihove razmirice glavna tema showbiz sveta.

izvor: svevesti


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Angelina pobesnila na Brada zbog piva i DVD-ova

Siroče s Filipina uskoro u domu Jolie-Pitt?

Anđelina Džoli se ponovo vratila starim porocima?!


Nema komentara na “Angelina Jolie ljubomorna na Natalie Portman”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump