Angelina pobesnila na Brada zbog piva i DVD-ova

Brad Pitt i Angelina Jolie otkrivaju sve draži porodičnog života. Poslednja inscenacija bračne idile dogodila se kada se glumica vratila sa snimanja i zatekla Brada s pivom i DVD-ima u gornjoj sobi, dok su dolje klinici pravili haos

I dok se prijatelji bliski dvojnom entitetu pod imenom Brangelina brinu za ljubavnu budućnost šesterostrukih roditelja, njih dvoje se još uvijek imaju volje natezati oko piva i filmova.

Krugovi bliski paru prepričavaju zadnju veliku svađu koja se dogodila kada se iscrpljena glumica vratila sa snimanja filma ‘Salt’ i zatekla Brada kako hrče s pivom i upaljenim televizorom dok su se djeca u prizemlju pravila haos.
‘Brad je bio poput medvjeda kojeg muči glavobolja i ponavljao joj je da ga pusti na miru’, istračala se Angelinina prijateljica časopisu Grazia.

I dok Jolie pokušava izgubiti 10 kilograma u 21 dan za potrebe uloge, Brad očito traži utočište od trauma očinstva u hmeljnim derivatima i tješenju dadilja.

Dosad, kažu, nije ženu nijedanput posjetio na setu. Stvarno je izabrao trenutak za poliranje svojih glumačkih talenata.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Angelina Jolie ljubomorna na Natalie Portman

Andjelina rekla Bradu da želi viđati i druge muškarce?!

Anđelina iznervirana zbog Bredovog ponašanja!


Tagovi: [ , , , , ]

Nema komentara na “Angelina pobesnila na Brada zbog piva i DVD-ova”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump