Bekamovi se žele preseliti u Muzej?!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

DAVID i Victoria Beckham planirali su kupiti dvorac Sforzesco i onde se nastaniti, no njihov zahtev tamošnje su vlasti odbile.

Talijanska Datasport tvrdi da je Victoria tražila luksuzno mesto za stalni smeštaj svoje porodice i da ga je pronašla u dvorcu iz druge polovice 14. stoleća pretvorenom u muzej.
Tačnije njen je plan bio kupiti dvorac, a muzejski dio dvorca ostaviti i tako ostvariti dio povrata novca utrošenog u kupnju zdanja. Kako bilo, gradski oci odbacili su njen zahtev, pa su se Beckhamovi suočili s odlučnim „ne“.

Vlasti talijanskog grada ne žele se odreći diela talijanske istorije kojeg smatraju državnim blagom. Navodno je Victorija prije ove odbijenice poželela kupiti celi sprat hotela Armani, no od toga je odustala u nadi da će dvorac pretvoriti u svoj dom.

izvor: index


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Severina posetila muzej Marka Pola!

Dragana sa suprugom kupila dvorac u Austriji

Ukućani ne žele Alku i Ivicu u vili!


Nema komentara na “Bekamovi se žele preseliti u Muzej?!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump