Bivši telohranitelj Anđeline i Breda napisao knjigu o njima!

Telohranitelj Breda Pita i Anđeline Džoli napisao je knjigu o njihovom privatnom životu, seksualnim navikama i prevari.

Holivudski par Anđelina Džoli i Bred Pit unajmili su advokate iz Amerike i Velike Britanije kako bi sprečili svog bivšeg telohranitelja Mikija Breta da objavi knjigu u kojoj se, prema autorovim rečima, nalaze više nego „sočne priče“.

Bret je napisao knjigu o svome iskustvu dok je radio za poznati par, a Bred i Anđelina su uznemireni činjenicom da je osoba kojoj su poveravali „kako svoje, tako i živote svoje dece“, spremna na tako nešto.

Prema rečima njihovog američkog advokata, Miki Bret je „patološki lažov“ koji ima istoriju slučajeva u kojima se lažno predstavljao.

Iako advokati vredno rade na slučaju, Bret ima pravo da objavi knjigu jer nije potpisao ugovor koji ga sprečava da iznosi bilo kakve informacije iz perioda kada je radio za bračni par.

Knjiga bi trebalo da sadrži poverljive informacije, uključujuci i detalje iz seksualnog života para, ali i konačnu istinu o početku njihove veze, povodom koje je Bred Pit nebrojeno puta izjavljivao da „nije počela dok se nije rastao od Dženifer Eniston“.

Američki tabloidi su ranije preneli Bretove izjave da će knjiga „biti jedna od ‘najeksplozivnijih’ stvari koje su čitaoci imali prilike da saznaju“.

U njoj će se na naći i detalji o periodu kada je Bred Pit bio u braku sa Enistonovom, a u kojem je, ukoliko je verovati bivšem tjelohranitelju, započeo svoju romansu sa jednom od najlepših žena na svetu.

izvor: pgportal


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Deca Anđeline i Breda uče francuski

Manekenka Nina Morić piše knjigu!

Bred i Anđelina zajedno na dodeli nagrada


Nema komentara na “Bivši telohranitelj Anđeline i Breda napisao knjigu o njima!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump