Ceca zapalila Beč!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Svetlana Ražnatović održala koncert u prepunoj austrijskoj diskoteci „Nahtverk“
Svetlana Ražnatović održala je još jedan koncert za pamćenje u bečkoj diskoteci „Nahtverk“.

Najpopularnija srpska folkerka proteklog vikenda ponovo je učinila da ovaj grandiozni objekat bude dupke pun, a svojim najvernijim obožavaocima predstavila se u novom svetlu: sa novom frizurom, u beloj i šarenoj dugoj haljini i sa nekoliko kilograma više, koji su joj, kako kažu njeni fanovi, bili neophodni za savršen fizički izgled.

Ceca, koja je u Beč došla u pratnji ćerke Anastasije, čitavo veče bila je veoma vesela, a na bini sve vreme je plesala i komunicirala s publikom. Po završetku nastupa, koji je snimala i ekipa televizije „DM SAT“ masa ljudi pohrlila je u bekstejdž da se fotografiše sa svojom ljubimicom, a među najupornijim fanovima našao se i mladić koji je prošle godine, takođe na bečkom koncertu, Ceci predstavio tetovažu sa njenim likom na svom levom ramenu.

izvor: press


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 2 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ceca zapalila Minhen!

Ceca ponovila spektakl u Bečićima!

Seka Aleksić zapalila „Magacin“!


2 komentara na “Ceca zapalila Beč!”

  • duda
    15 septembra, 2009, 11:49

    velike grudi to jedino vidimo na slici Evil Grin Yes

  • aco
    15 septembra, 2009, 15:08

    kraljica Yes Heart

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump