Danijel iz OT objavio konkurs za intervju!/video/

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Zvezda „Operacije Trijumf“ Danijel Pavlović se još od samog starta emitovanja ovog rijaliti-šou istakao po svojoj originalnosti, ali i po vokalnim kvalitetima. A da mu inventivnost ne manjka, još jednom je potvrdio na delu. Naime, ponosni vlasnik pesme “Javna tajna“ je putem popularnih sajtova za druženje “facebook“ i “my space“ raspisao konkurs za pitanja na koja će odgovoriti u video formatu, a potom to postaviti na “youtube“-u.
Pop pevač je na pomenutim sajtovima napisao svoj mejl, naglasivši zainteresovanima da pitanja treba da budu neobična, a da će on odabrati najzanimljivija i na njih odgovoriti. Kako je studentu OT ova interesantna ideja pala na pamet, ne znamo, a možda je samo želeo da pokaže domaćim medijima da ga još uvek nisu “iskoristili“ u potpunosti i da je spreman još što šta da ponudi.

https://www.youtube.com/watch?v=VRL79pTmwF4

izvor: svet


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ceca – intervju za TV „Atlas“ /video/

Danijel Pavlović snimio singl /video/

Konačno novi spot OT benda /video/


Nema komentara na “Danijel iz OT objavio konkurs za intervju!/video/”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump