Emina Jahović: Njene pesme niko neće!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Uprkos velikoj popularnosti i hitu „Još ti se nadam“, koji je otpevala u duetu sa Sašom Kovačević, Emina Jahović ne može da nađe izdavačku kuću koja će stati iza njenog novog albuma.

Bar ne onu koja će platiti 50. 000 evra, koliko lepa Novopazarka traži za nove pesme. Pregovori sa „Siti rekordsom“ i „PGP RTS-om“ pali su u vodu onog trenutka kada je pevačica sa svojim menadžerskim timom zahtevala pomenutu svotu, pravdajući je činjenicom da je u novi CD uložila brdo para. Potpuno imuni na njena obrazloženja, kako saznajemo, čelnici vodećih izdavačkih kuća samo su odmahnuli rukom na njen predlog, tako da su Eminina „muzička čeda“ zasad beskućnici. Ukoliko bude želela da se za njene nove pesme čuje, Emina će morati ili da smanji cenu, ili ih izda „za dž“.

izvor: aktuelnosti.com


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Emina Jahović očajna zbog slabe prodaje albuma

Emina Jahović prva preslušala pesme Bregovića

Emina Jahović: Šta mi može Pink u životu!?


Tagovi: [ , , , ]

Nema komentara na “Emina Jahović: Njene pesme niko neće!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump