Exkluzivan intervju sa Miom iz VB!

Kategorija [ Intervju, ZANIMLJIVOSTI ]

Ulazak u Kuću Velikog brata za Miu Borisavljević značio je mnogo toga. Osim evidentne popularnosti i medijske pažnje koju je zadobila tokom borakva u Bigijevim odajama, mlađana pevačica će ostati upamćena i po tome što je degustirala pandino meso! Svoj ratoborni duh, pokazala je poslednje noći u Kući, kada je oplela po nekolicini ukućana, jer „neizdrž“ je, bilo je očigledno uvatio i atraktivnu Valjevku.

Jesi li očekivala da ćeš u Kući ostati do poslednjeg dana?
Iskreno, nisam. Štaviše, ponela sam garderobu samo za nedelju dana. Verovala sam da će me izbaciti ili da ću sama izaći. Međutim, nekoliko nedelja živela sam u nesvakidašnjim okolnostima, pa je to bila odlična prilika da testiram sebe i pokušam da pomerim granice svoje izdržljivosti. U situacijama kao što je ta isplivavaju osobine za koje čovek i ne zna da ih poseduje.

Uprkos dežurnoj higijeničarki Miri Škorić, priča se da ste živeli u prilično nehigijenskim uslovima.
Da, bilo je mnogo prašine, a meni je najviše smetalo to što su svi peškiri koje su namenili ženama bili u istoj, roze boji, pa se nije znalo koji je čiji. Ipak, daleko od toga da su vladali nehigijenski uslovi, naravno zahvaljujući Miri, koja je zaista dala sve od sebe. Zahvaljujući njoj svi smo bili spokojni.

Zašto ste tolerisali Tijanino lenstvovanje?
Sve žene izuzev Tijane su se međusobno družile. Mi smo radile, a muškarci lenčarili… Ona je samo prihvatila pravilo grupe kojoj se priklonila. Istini za volju, poslednjih dana se i ona prihvatila krpe, nešto je kao briskala…

Mnogi veruju da ste Stajšićevu ignorisale jer ste bile ljubomorne na njenu lepotu.
Sve žene u Kući su bile lepe. Da bih na nekog bila ljubomorna, taj – osim vizuelno – mora i mentalno da blista. O ignorisanju nema ni govora jer, ako ništa drugo, sve smo spavale u istom krevetu, pa je bar u tim trenucima, da je htela, mogla je da uspostavi nekakvu komunikaciju.

Kako gledaš na njenu „komunikaciju“ sa Macom?
Šta da kažeš što već ljudi nisu videli?! U početku mi nije bilo jasno šta je cilj takvog ponašanja, pogotovo ako se uzme u obzir da smo okruženi kamerama. Verovala sam da je sva samo uvertira za nešto konkretnije – poljubac, vezu… Međutim, pošto je sve počelo i završilo se na vaćarenju, bila sam dodatno zbunjena. Ipak, nije mi padalo na pamet da nekome koga ne poznajem skrećem pažnju na ponašanje.

Za Tijanu si u jednom trenutku izjavila „Svi je jašu, niko je ne je*e“.
U ženskoj sobi smo jednom polemisale o tome ko sledeći leti, pa sam ja, smatrajući da je Tijana intrigantna ljudima i da se napolju sigurno svi pitaju hoće li između nje i Mace pasti seks, te da je zbog toga još neće izbaciti, izgovorila to što jesam. Morala sam tako da se izrazim. Zamislite da sam rekla: svi je jašu, a niko ne vodi ljubav sa njom! To „vodi ljubav“ ne bi odgovaralo realnoj situaciji.

Je l’ ti Tijana zamerila zbog te izjave?
Ne.

Slažeš li se da je posle onakvog ponašanja u Kući nijedna majka neće poželeti za snajku?
Ne znam da li devojka udaju uopšte ima u planu. Mlada je još. Ja, recimo, ne nameravam da se udajem! Nisam ni racionalna ni realna kada su te stvari u pitanju.

Zbog čega takav stav prema braku?
Jednostavno, ne volim lance.

Era Ojdanić je tvoje često uvrtanje kose okarakterisao kao „seksualni stres“.
Čovek je samo iskoristio trenutak da i on nešto kaže, te da se u sveopštoj gužvi nađe na naslovnoj strani. Doduše, samo njegovo ime, ne i slika, ali i to je mnogo budući da se samo kada nekoga blati pojavljuje u medijima. Bilo kako bilo, hvala mu na tome što mi je odabrao partnera. Što se uvrtanja kose tiče, to mi je još od malih nogu prešlo u naviku, a isto je i sa mojom rođenom sestrom.

Sani Armani reče da vam Veliki Brat nije branio da u Kuću unesete vibratore.
Ja nisam videla nijedan… nažalost! (smeh) Mora da su ga žene vešto krile. Eh, kakve su! A ja mislila da smo drugarice…

Da ti je došao pod ruku, da li bi ga upotrebila, recimo u WC-u, gde nije bilo kamera?
Ne bih. Ušla sam u Kuću svesna svih odricanja. Bio je to svojevrstan test. Da sam ijednog trenutka osetila neizdržljivu potrebu za nečim, napustila bih Kuću.

Filip Kapisoda je jedno jutro osvanuo u tvom krevetu, što je odmah pokrenulo priče da ste imali seks.
Filip je nekoliko noći prespavao u ženskoj sobi jer je, kako je rekao, bilo nemoguće da bude u muškoj zbog kojekakvih zvukova i izduvnih gasova. Takođe, on je bio jedini muškarac koji ne hrče, pa je pobegao u „mirnu luku“. Kada su videli da je osvanuo u ženskom krevetu, gledaoci su, pretpostavljam znajući da je Maca Tijanin, Filipa nakačili meni.

Tu priču je, čini se, dodatno podgrejala i Ksenija Pajčin, koja je više puta izjavila da se nisi odvajala od Filipa.
U strahu su velike oči, ali ne znam da li je Ksenija primetila da se ukućani svih dvadeset osam dana nisu mogli odvojiti jedni od drugih, iako su to nekad silno želeli. Bili smo u izolaciji i osuđeni jedni na druge.

Čula sam da je Filip pričao u snu. Nešto zanimljivo?
Ne pitaj! Ipak, još zanimljiviji je podatak da je Gru mesečario. Jednom je usred noći ustao i na sav glas viknuo: „Ljudi“! Prestravio nas je. Sećam se da je Edin, nakon što je iznad sebe video Grua u boksericama, uleteo u žensku sobu i rekao: „Ne znam da l’ me je*o il je treb’o!“ Ali, dok se Dalibor ujutru seća šta je pričao, Filip pojma nema. Jedne noći je govorio „Voli me, ne voli me“, druge „Karam, karam, karam karam“, a treće „Đelji, đelji“… ma šta mu to značilo.

Da li bi u Kući mogao da ti se desi seks da si se kojim slučajem fatalno zaljubila?
Meni da se desi fatalna ljubav? Nema šanse! Međutim, da se to kojim slučajem desilo, čak i u tim okolnostima, da sam pronašla čoveka svog života, rekla bih – e, kad je bal, nek je maskenbal! Međutim, ništa… Izađoh iz Kuće kakva sam i ušla – nezaljubljena i razočarana.

izvor: svet


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Intervju Sandre Drašković o boravku u kuci VB

Maneken Filip Kapisoda iz VB zaljubljen u Cecu!

Darko Lazić: Bez kondoma, nema sexa! /intervju/


Nema komentara na “Exkluzivan intervju sa Miom iz VB!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump