Futa ponovo piše za Cecu

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

On je Ceci ponudio ukupno 11 kompozicija, od kojih bi većina trebalo da zauzme mesto na dugoočekivanom albumu najveće srpske folk zvezde.
– Futa je osetio jaku inspiraciju, zatvorio se u sobu, izolovao od sveta i uradio prvo šest, pa onda još pet prelepih pesama – kaže naš izvor koji je želeo da ostane anoniman.
On dodaje da je tragedija koja mu se dogodila nedavno, kada mu je preminuo stariji sin, izazvala bujicu emocija koje je pretočio u kompozicije.


– Svima nam je drago što se Futa vraća kao kompozitor jer se zaista bio ulenjio u poslednjoj deceniji, a svi znamo koliko on i šta može. Samo da se zna, ovoga puta neće biti obrada turskih, grčkih, arapskih i drugih stranih pesama, već samo i isključivo originalne kompozicije – nastavlja naš sagovornik.
Nakon nastupa u bečkoj diskoteci „Nahtverk“, Ceca je najavila veliki povratak na estradnu scenu posle višemesečne pauze. Ona je potvrdila za naš list da će sarađivati sa Radulovićem na novom albumu.
– Nisam radila sa Futom prethodnih godina jer je za taj deo posla, po izboru Marine Tucaković, bio zadužen Aleksandar Milić. Tačno je da Futa sada komponuje za mene, ali nas tek očekuje ozbiljnije preslušavanje novih melodija i izbor najboljih – izjavila je Ceca za „Alo!“.
Jedini problem koji se može pojaviti je novac jer Futa planira da za ovaj album naplati veliki iznos. Zbog toga će se, nakon što Ceca i definitivno donese odluku koje će pesme izabrati, pristupiti pregovorima sa MTS-om i drugim sponzorima koji bi stali iza ovog projekta.
Futa nije želeo da komentarišu obnavljanje saradnje sa folk zvezdom, a kako sada stoje svari, album neće biti realizovan do juna, kako je bilo planirano.

Prekinuli saradnju zbog para
Futa i Ceca su saradnju započeli 1993. godine albumom „Šta je to u tvojim venama“, a Radulović je bio vodeći autor i na dva albuma koji su usledili. Saradnja je prekinuta 1996. godine. Pričalo se da je Ceca bila pritisnuta Futinim zahtevom da mu isplati ogromnu sumu na ime rada na novom albumu. Zbog toga se ona odlučila da buduće albume realizuje uz pomoć do tada malo poznatog kompozitora i producenta Aleksandra Milića Milija. On je krojio sve Cecine albume sve do poslednjeg „Idealno loša“, nakon čega je njihova saradnja prekinuta, opet najverovatnije zbog novca.

Nove pesme i za Džeja
Osim za Cecu, Futa je rešio da obnovi saradnju i sa još jednim svojim pulenom. Naime, kako saznajemo od istog izvora, Aleksandar će nove pesme napisati i za Džeja Ramadanovskog. Njihova saradnja je bila još uspešnija jer je Radulović bio producent i kompozitor na čak devet albuma tog pevača.

izvor: alo


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Aleksandra Milutinović piše za Cecu i novi duet?

Milić Vukašinović ima pesmu za Cecu

Ceca piše sebi pesme!


Tagovi: [ , , , , ]

Nema komentara na “Futa ponovo piše za Cecu”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump