Goca Tržan oplela po Nataši Bekvalac!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Kad na estradi poleti perje, da su peruške prave – a ne metaforične, možda bi akteri sukoba mogli i da se ovajde. Bar bi jastuke mogli da napune.

Ovako, vajde imaju samo oni koji se tim scenama naslađuju. Nama to nije cilj, ali nam profesija nalaže da čitaoce obavestimo o svemu, pa i o tome kad dve pevačice ili dva pevača zarate. U središtu najnovije „perjane“ afere su Goca Tržan i Nataša Bekvalac, dok se njihova koleginica Tijana Dapčević našla u sporednoj, ali ipak zapaženoj ulozi. Naime, zajedno sa ostalim javnim ličnostima koje su nominovane u nekoliko kategorija za novoustanovljena priznanja „Story awards“, prošle nedelje su crvenim tepihom u Pozorište na Terazijama kročile i junakinje ove priče. Na glamur je mirisalo na svakom koraku, zvanice u elegantnim toaletama zauzele su svoje pozicije u pozorišnoj sali, a onda je počeo uvod u dramu – kad je Veran Matić demonstrativno napustio svečanost u trenutku kad je nagrada za najhumanije delo otišla u ruke Seke Aleksić.

Nebojša Pajkić je polušapatom, ali dovoljno zajedljivo dobacio: „Pobedi Seka Verana“. Nakon uvoda, kao u svakom pozorišnom komadu, usledio je zaplet, ali tek onda kad su se na sceni pojavili novi akteri. Naime, skockana od glave do pete, kako i dolikuje pojavljivanju na kakvom glamuroznom događaju, za mikrofon je stala Goca Tržan i rekla: „Iskreno, ne bih volela da dobijem ovu nagradu, jer bi to značilo da sam najžaljenija, a ne najvoljenija… A ova nagrada ide u ruke Nataše Bekvalac“. Dok su prisutni aplaudirali, dobitnica se samo kiselo nasmejala, a potom se ironičnim tonom obratila svim prisutnim, posebno koleginici Tržan: „Ja se nadam sa sam ipak voljena i velika mi je čast što sam večeras ovde i što sedim pored Gage Nikolića i Milene Dravić“. Publika se uskomešala, i kako to kod nas biva, odmah su počela gurkanja i šaputanja, a Tijana Dapčević je najednom skočila kao oparena i pobegla. I ona je bila nominovana u istoj kategoriji kao i Nataša, pa kažu da je pobegla jer joj nije bilo pravo kad je čula da priznanje ide u ruke Bekvalčeve. „Ma, ostavila sam Vuka sa tatom, nije jeo tri sata, pa sam morala da napustim pozorište u vidu magle da bi malog nahranila. Drago mi je što je Nata sad okej i što se sve dobro završilo“, kaže Tijana, mada nismo ni očekivali da javno prizna kako joj je krivo što umesto Nataše nisu prozvali nju da primi priznanje za najpotresniju ispovest.


No, ostavimo po strani sporednu, vratimo se glavnim ulogama. Očevici kažu da je plavokosa Novosađanka siktala kad su se zavese spustile. „Ako neko ima nešto da mi kaže, neka mi to lično kaže. Nemam ja živaca da se bavim prepričavanjima, nagađanjima i glupostima“, kaže Goca i nastavlja: „Uopšte mi nije bila namera da potcenim bilo koga, privatno čak mislim da je u Srbiji najbolje biti sažaljevan. To nema veze sa Natašom! Nego, niko nema pravo da odlučuje o tome čija ispovest je najpotresnija. To nije stvar ukusa, svakome je njegova muka najteža. Najblaže rečeno, meni je sve to ispod svakog kriterijuma dobrog ukusa“, iskrena je Tržanka, koja na samom kraju naglašava: „Nataši čestitam na nagradi i mislim da je došla u prave ruke!“

izvor: svetestrade


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 2 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Goca Tržan napala bubnjara!

Goca Tržan: Sve što mediji tvrde, istina je!

Goca Tržan: Pljunite me!


2 komentara na “Goca Tržan oplela po Nataši Bekvalac!”

  • nikolija
    4 juna, 2009, 13:36

    kako neki ljudi pokazuju ljubomoru.Trzanova je iskopleksirana Really Angry

  • Anonimni
    3 jula, 2009, 14:39

    Confused

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump