Guy Ritchie: Uživam u životu bez Madonne!

Dok mu je bivša žena imala burnu vezu s dvadeset godina mlađim muškarcem Guy Ritchie uživa u svim čarima samačkog života.
Iako se poznati par nedavno rastao, nakon gotovo osam godina braka, svako od njih vrlo je brzo nastavio sa svojim životom. No nekako se čini kako Guy puno više uživa u svojoj slobodi nego pop kraljica. Dok se Madonna nada posvojenju četverogodišnje Mercy James, Guy izlazi, provodi se i uživa.

‘Ponovo sam slobodan i uživam u tome! Opet otkrivam sve ono što mi je nedostajalo u braku i moram priznati kako se veselim svakom novom danu!’, izjavio je zadovoljni Guy.

Poznati redatelj je počeo ponovo izlaziti po pubovima gdje se druži s prijateljima, što mu nije bilo dopušteno dok je bio u braku s Madonnom. ‘Očito je da ne skida smešak s lica’, piše Hollyscoop.
Njegovu opuštenost i zadovoljstvo dokazuje i činjenica da je prošlog vikenda uhvaćen ‘mrtav pijan’ i sa svežom nateklinom na oku, dok je napuštao pub ‘Punchbowl’ u Mayfairu.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Dača: Uživam u momačkom životu!

Viktorija: Uživam u sexu sa Dejvidom!

Skrhkanu Madonnu dočekao Guy


Tagovi: [ , , , , ]

Nema komentara na “Guy Ritchie: Uživam u životu bez Madonne!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump