Hari Varešanović kopira Zdravka Čolića!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Pored legendarnog Zdravka Čolića koji će 02.maja održati koncert u pariskoj “Olimpiji“ i Hari Varešanović je najavio koncert u ovoj prestižnoj dvorani.

Naime, popularni bosanski pevač juče je u sarajevskom hotelu “Evropa“ promovisao novi singl koji je otpevao u duetu sa Ninom Badrić, a premijerno je prikazan i spot koji su snimili na Hvaru. Tom prilikom, Hari je otkrio medijima da će u septembru održati koncert u “Olimpiji“ na kojem će se predstaviti u potpuno novom svetlu, a koji će zasigurno biti kruna njegove dosadašnje karijere. “To je moja stara želja da neke svoje ideje realizujem na način koji mi genetski pripada, s obzirom na to da je moj deda Mehmed-aga bio prvi sevdalija na ovim prostorima. Jednostavno, moram nastaviti njegovim stopama i želim da završim na sevdahu. To je moj pokušaj da sublimiram sve ovo što sam radio s nekim novim izrazom i mislim da je pariska `Olimpija’ najbolje mesto da se u tom svetlu promovišem“, rekao je Hari.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Nemoguća misija: Hari Varešanović

Koncert Zdravka Čolića u Parizu!

Hari Mata Hari i pet koncerata u Beogradu!


Tagovi: [ , , , , ]

Nema komentara na “Hari Varešanović kopira Zdravka Čolića!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump