Humska: Izgorelo 1300 stolica

Kategorija [ Sport, ZANIMLJIVOSTI ]

U neredima na severnoj tribini stadiona Partizana zapaljeno je preko 1300 stolica, procenili su inspektori beogradske policije tokom uvidjaja.


Osim sedišta stradao je i deo prostorija KK Partizan i arhiv FK Partizan posle dve ubačene baklje, oštećen je deo fasade, portirska kućica izjavio je direktor stadiona Partizana Aleksandar Stepanović.

Prema njegovim rečima, i pored toga što su primećena dva odvojena požara na severnoj tribini, gašenje nije počelo odmah zbog straha starešina da šmrkovi za gašenje ne naprave stampedo na toj tribini.

Prostom računicom samo za sanaciju severne tribine ( skidanje metalnih konstrukcija koje drže stolice) i zamenu polomljenih i zapaljenih stolica biće potrebna suma od 32.500 eura ( cena stolice je 25 eura).

izvor: b92


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Vladimir Stojković: Biću Partizanov do groba!

Košarkaši Partizana pobedili prvaka Evrope!

Partizan pobedio Zvezdu 1:0


Tagovi: [ , , , ]

Nema komentara na “Humska: Izgorelo 1300 stolica”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump