I Ana Nikolić našla fudbalera?!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Pevačica Ana Nikolić zaljubljena je u dvadesetpetogodišnjeg fudbalera iz Austrije i uveliko razmišlja da se preseli u Beč kako bi mu bila bliže, saznaje Kurir od izvora bliskih Nikolićevoj.

Ana ga je upoznala u Beogradu, kada je bio u poseti prijateljima, i od tada su u stalnom kontaktu. Nekoliko puta su izašli, a onda se vratio kući. Za samo nekoliko dana Ana se zaputila u Austriju i idila se nastavila. „Ana je presrećna. Ne skida osmeh s lica, ništa joj ne pada teško, zadovoljna je i raspoložena, a takva je jedino kad se zaljubi, ali do ušiju! Trenutno razmišlja u selidbi u Beč, jer on zbog treninga i obaveza prema klubu ne može da se preseli u Beograd, iako za to postoji dobra volja. Retko se dešava da se Ani neko svidi na prvi pogled, a sada se baš to desilo, pa neće birati sredstva kako bi stigla do cilja, odnosno bila sa njim, tako da je Beč izvesna destinacija“, tvrdi izvor Kurira.

izvor: svet


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ana Nikolić odbila pesmu „Incident“

Ana Nikolić uživa na odmoru sa dečkom!

Ana Nikolić očajno želi da ide na Evrovoziju?!


Tagovi: [ , , , , ]

Jedan komentar na “I Ana Nikolić našla fudbalera?!”

  • bax
    12 decembra, 2009, 15:05

    Hug Right

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump