Intervju Sandre Drašković o boravku u kuci VB

Kategorija [ Intervju, ZANIMLJIVOSTI ]

Šesnaest dana, koliko je provela u Kući Velikog brata, Sandri Drašković alijas Sani Armani bilo je dovoljno da stekne još obožavalaca, medijsku pažnju, ali i televizijske moćnike podseti na svoje postojanje. Kako se šuška, ovo poslednje je tek očekuje. Iako su mnogi očekivali da će ova atraktivna Beograđanka u Kući na Košutnjaku „pustiti jezik“ i u svom duhovitom maniru zabavljati ukućane i sve gledaoce, u tome su je sprečili, kako tvrdi, jaka prehlada, ali i monotona svakodnevica. Ipak, nekoliko dana na „rehabilitaciji“ u svom domu Sani su bili dovoljni da „proradi“.

Gledaoci su te ocenili kao licemernu jer si, nakon što ti je saopšteno da si i sama kandidat za ispadanje, odlučila da bojkotuješ javne nominacije, a sve da bi pred ukućanima ispala šmeker…
Grešiš! O mojoj nominaciji nisam želela da pričam ni sa kim, da Veliki Brat ne bi kaznio i ostale ukućane ukoliko se kojim slučajem uključe u polemiku. Kada su nominacije saopštene, svoj postupak sam svima objasnila. Međutim, to nije prikazano na televiziji.

Bila si prilično revoltirana time što te je Veliki Brat nominovao.
Da, jer nije bilo fer. Kažnjena sam samo zato što smo za stolom razgovarali o Mikiju i Muminu, a ja sam usput prokomentarisla da nam je isti đavo ko god da izađe. Okej, slažem se s tim da je trebalo da imam više koncentracije da bih ispoštovala brojna pravila, ali upravo to je pokazatelj da se nisam folirala niti razmišljala o kamerama. U suštini, najveći problem je to što su i drugi konstantno kršili pravila, ali nisu bili sankcionisani.

Na šta konkretno misliš?
U jednom trenutku smo apsolutno svi pričali o nominacijama, a prednjačili su Miki i Mumin. Poznato je i da je Milić Miru Škorić informisao o dešavanjima u spoljnom svetu, što je takođe zabranjeno.

Jeste li Mumina zaista izbacili jer je neprestano jeo?
(smeh) Jao, to je bilo zezanje! Meni nije smetalo. Da jeste, rekla bih.

Sad mi još reci da ti nije smetalo ni to što je neprestano ispuštao gasove.
Kod njega mi je jedino to smetalo. Nije birao ni vreme ni mesto za svoje fiziološke potrebe.

Kakvi su ukućani po pitanju lične higijene? Ko se najređe tuširao?
Veruj mi, kada je o tome reč, prijatno sam iznenađena. Nije bilo nikakvih problema, jer su baš svi o sebi vodili računa i bili uredni. U zatvorenom prostoru to može da bude veoma problematično, a opet, nije razlog da odeš kod Velikog Brata i kažeš da želiš da izađeš iz Kuće jer se neko ne kupa.

Baš niko nije aljkav?
Ne, zaista. Svi smo ponekad bili pospani ili pomalo lenji, ali niko nije bio neuredan.

Pa kad je Mira Škorić non-stop čistila za vama. Ipak, Ivana i ti ste je zbog toga ogovarale.
Ne bih to nazvala ogovaranjem. Ivana je samo prokomentarisala da je glupo što Mira, kada sprema po kući, naglašava – ovo su Ivanini nokti, ovo je Mijina žvaka… To je isto kao kada je Mumin, nakon što je zapušio WC šolju, došao sa pitanjem koja uku’anka je to svojim uloškom učinila.

Ko je najveći folirant u Kući?
Kako je vreme odmicalo, ličnosti, navike i karakteri ukućana su se iskristalisali. Već posle nekoliko dana bilo mi je očigledno ko je tu zbog puke popularnosti, a ko taktizira da bi pobedio!

Pa dobro, ko?!
Miki taktizira od prvog dana, s tim što mu je olakšavajuća okolnost to što učestvuje u ovom šouu po 78. put! Tu je isključivo zbog para, a to je cilj koji ti dozvoljava da prema svima budeš bahat i da furaš samo svoju priču. Takođe, mislim da bi i Maci odgovaralo da pobedi, zato što je, kako tvrdi, ostao oštećen, jer je za dlaku izgubio od Đanija Ćurčića. I Milić se bori za pobedu, pošto je u prošloj sezoni bio jedan od glavnih favorita.

Zbog čega si ti ušla u Kuću, zbog popularnosti ili novca?
Da bih se udala za Oskara, koji redovno igra loto ne bi li dobio sedmicu.

Sa džiberom iz Kupinova, kako si nazvala Mikija, najčešće si se svađala.
Kod njega me je užasavala ta kategoričnost u potenciranju svega ruralnog u sebi! Nerviralo me je što je u prvoj nedelji, umesto da nas tretira kao svoje saborce, bez rivaliteta, sve vreme podržavao Velikog Brata. Istog tog Brata je samo desetak dana kasnije psovao na sav glas.

Stekao se utisak da si takvo mišljenje o njemu imala samo prve nedelje, kada te je nominovao kao najmanje zanimljivu ukućanku. Kasnije si sa njim uspostavila prijateljski odnos.
Uspostavila sam odnos, ali samo u smislu normalne komunikacije, jer smatram da je to osnov civilizacije i kulture, pogotovo ako sa nekim deliš krov.

izvor: svet


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Kalimero najveca tračara u kuci VB

VB spasava Čanka

Ceci nudili 100.000 evra za 48 sati u kuci VB


Tagovi: [ , , , ]

Nema komentara na “Intervju Sandre Drašković o boravku u kuci VB”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump