Jennifer Aniston: Nema sreće u ljubavi

Glumica tvrdi kako je najgluplji savet koji je dobila taj da mora čekati dva dana pre no što muškarcu odgovori na poziv za izlazak.

Jennifer Aniston tvrdi kako ima moto koji joj pomaže prebroditi sve uspone i padove u životu. Njen je moto: nikad neću zatvoriti svoje srce. Što se tiče poslovica, omiljena joj je: što te ne ubije, učini te jačim.

Jennifer, koja je pre dva meseca prekinula vezu s Johnom Mayerom, tvrdi da nije uvek dobijala najbolje savete kada su u pitanju muškarci.

– Nekoć mi je neko rekao da ako dobijem priliku postati filmska zvezda, neka je samo zgrabim i tada ću lakše doći do muškaraca. To je najveća glupost i uopće nije istina – tvrdi Aniston.

Glumica najglupljim savetom koji je dobila smatra onaj da mora čekati dva dana pre no što muškarcu odgovori na poziv za izlazak.

izvor: javno.com


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Milica Majstorović: Nemam sreće u ljubavi

Dženifer Aniston uporno izbegava Anđelinu!

Sreća je u ljubavi!


Nema komentara na “Jennifer Aniston: Nema sreće u ljubavi”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump