Jet set uživancija u Teatru

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Prestonički klub „Teatro“ bio je mali da primi sve kolege, prijatelje i saradnike koji su preksinoć došli da uživaju u duetskoj numeri „Ako je do mene“ Darka Radovanovića i Ivane Selakov.

Među prvima pristigla je pevačica u usponu Mia Borisavljević, koja je prošetala napucani dekolte baš kao i dok je boravila u kući Velikog Brata. Bivšem dečku Ksenije Pajčin – Filipu Kapisodi društvo je pravila Goga Sekulić, koja je, čim je ispozirala fotoreporterima, otišla od njega i ostavila ga lokalnim devojkama. Čeda Čvorak je bio bez Kristine Čanković, ali se vrlo brzo snašao i bez nje jer je „banku“ držao kolegama koji su ga s nevericom slušali.

Bjuti kvinsice su došle u kompletu kako bi podržale svoju koleginicu Ivanu Selakov i blagosiljale njen duet s Radovanovićem. Poznat po odličnim vicevima i imitacijama, Saša Matić je iskoristio trenutak i Ceci Ražnatović u nekoliko navrata ispričao nekoliko masnih šala, nasmejavši tako folk divu do suza. Producent „Grand produkcije“ Žika Jakšić bio je u društvu nežnije polovine Dajane Paunović…

U iću i piću do kasnih sati uživali su Amadeus bend, Maja Nikolić, Nikola i Marinko Rokvić, Goran iz OK benda, Dženan Lončarević, Marina Tadić i mnogi drugi.

izvor: svetestrade.com


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Velika žurka povodom 700- tog broja „Sveta“!

Goga Sekulić se vraća u „Grand“?

Kristina promenila ime u Luna!


Jedan komentar na “Jet set uživancija u Teatru”

  • SANJA
    2 maja, 2009, 16:03

    Prelepa pesma ! “ Ako je dooo meeeneee…“ Heart

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump