Kaja Ostojić: I robijaši bi sine!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Centralni zatvor u Beogradu oblepljen posterima Katarine Ostojić Kaje, a njeno ime urezano i na zidovima mnogih ćelija

Katarina Ostojić Kaja pobrala je mnoge simpatije u poslednjih godinu dana, a armija njenih fanova sve je veća. Malo je, međutim, poznato da pevačica ima veliki broj obožavalaca u kazneno-popravnim zavodima, pa tako i u Centralnom zatvoru u Beogradu.

Kako Kurir saznaje od bivšeg „zatočenika“ ove ustanove, Kaja je blago rečeno obožavana unutar zidina najvećeg beogradskog zatvora. Njeni plakati su svuda, od ćelija do komandirskih kancelarija.

Naročito je popularan kalendar, koji je Kurir poklonio čitaocima za Novu godinu, u kojem pevačica pozira polivajući se mlekom. Za ovim posterom u zatvoru je vladala prava pomama, kaže naš izvor i dodaje:

– Oko nove godine, kad je taj kalendar izašao, svi su pokušavali da dođu do jednog primerka za svoju ćeliju. Tada je taj, običan plakat, mogao debelo da se unovči. Sada se Kaja može videti svuda i svi je vole, od zatvorenika do uprave. Na zidovima se može videti i njeno ime, urezano oštrim predmetom, a to su verovatno uradili oni koji nisu mogli da dođu do postera. Ima tu i tamo i drugih pevačica, ali u poslednje vreme Kaja je u zatvoru broj jedan – završava naš izvor.

Povodom informacija koje smo dobili pozvali smo Katarinu i zatražili komentar, a ona nam je saopštila sledeće:
– Zatečena sam, ali, s druge strane, nemam problem s tim. Nemam predrasude, cenim i poštujem svoju publiku nezavisno od društvenog sloja kojem pripada.

izvor:svevesti


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Kaja Ostojić se udala za košarkaša Uroša Duvnjaka

Katarina Ostojić smršala 10 kilograma!

Kaja i Uroš Duvnjak se razvode


Nema komentara na “Kaja Ostojić: I robijaši bi sine!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump