Kia Forte Koup – sportska zabava

Kategorija [ Automobili, ZANIMLJIVOSTI ]

Sajam automobila u Njujorku se tek zahuktao, a primetna je ponuda jako zanimljivih modela automobila različitih proizvođača.

Model koji bi sigurno trebalo da privuče veću pažnju posetilaca jeste 2010 Forte Koup kompanije Kia. Automobil je baziran na Koup koncept automobilu a na tržištu će se pojaviti u dve verzije – EX i SX.

Model sa oznakom EX biće opremljen četvorocilindričnim 2.0-litarskim motorom, snage 156 konja i petobrzinskim menjačem. Standard predstavljaju šesnaestoinčni aluminijumski točkovi.

Drugi model, sa oznakom SX, poseduje bolje performanse motora, tako da je u njega ugrađen četvorocilindrični motor od 2,4 litra, koji proizvodi snagu od 173 konja. Sa motorom je povezan i šestobrzinski menjač, dok je ugradnja petobrzinskog automatskog menjača izbor kupca. SX poseduje sedamnaestoinčne točkove sportska kožna sedišta i još neke dodatke koji će svakako privući ljubitelje lepih sportskih modela.

Standardna oprema za zabavu uključuje audio sistem sa šest zvučnika, sa satelitskim radio prijemom, audio kontrolama, USB i Bluetooth priključcima.

Kia Forte Koup u komercijalnoj prodaji trebalo bi da se pojavi krajem 2009. godine.

izvor: mondo


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Subaru Concept na Salonu u Los Anđelesu

Subaru Coupe 086A STI

Na Sajmu automobila u Novom Sadu po punta


Tagovi: [ , , , , ]

Nema komentara na “Kia Forte Koup – sportska zabava”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump