Konačno novi spot OT benda /video/

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

U dvorištu Kuće Velikog brataodržana je pres konferencija povodom beogradskih koncerata studenata Operacije trijumf koji će se održati 19. i 20. aprila u 20h u Centru „Sava“. Ovom prilikom okupilo se svih trinaest studenata koji će nastupiti krajem ove nedelje na Velikoj sceni, među kojima su članovi OT benda, Danijel i Milica, Ana Bebić, hrvatski predstavnik na Eurosongu Igor Cukrov, pobednik Adnan Babajić i drugi. Mlade zvezde su bile i više nego pristupačne pa su svojom spontanošću oduševile sve okupljene novinare, a mi smo iskoristili priliku da porazgovaramo sa Nikolom Paunovićem, članom OT benda o novom spotu za pesmu „Strpi se još malo“ koji premijerno možete pogledati na našem sajtu.

„Pravi smo rekorderi! (smeh) Pesmu smo prvo snimali u studiju, a čim smo to završili otišli smo u Pinkov studio gde smo snimili i spot i sve to za samo četrdeset sati. Inače, aranžman i tekst su uradili Mirko i Snežana Vukomanović, a muzika je obrada velikog hita grupe Take That – Patience. Jako smo umorni, ali smo prezadovoljni rezultatima i jedva čekamo da stanemo pred publiku u nedelju i ponedeljak i pokažemo sve što smo naučili prethodnih meseci.Biće to pravi vuzelni i vokalni spektakl“, kaže nam popularni Pidži.

Nismo propustili ni da pitamo Anu Bebić o njenoj novoj vezi, koju je po prvi put potvrdila: „U vezi mi je jako lepo, uživam a dečko mi je divan, zar ne?“ kroz smeh priča Ana. Portparol „Imoušna“ Marinela Kvapil je naglasila da je produkcija „Imoušn“ odustala od gostiju na koncertu jer je vremenski neizvodljivo da svih trinaest studenata peva sa njima, tako da će jedini gost na koncertu biti Kaja koja će zajedno sa OT bendom izvesti „Blagoslov za kraj“. Karata za koncert u prodaji ima još malo, a prodajna mesta su Bilet servis i knjižare „Mamut“ u Sremskoj ulici i TC „Ušće“ (koji će raditi i u petak i u subotu), dok će blagajne „Sava centra“ u petak biti zatvorene zbog praznika, ali će zato raditi u subotu od 10 do 15 časova, kao i u nedelju i ponedeljak, na dan koncerta, od 16 časova do početka koncerta.

izvor: svet


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Premijera spota OT Benda i Karoline! /video/

I konačno spot za pesmu „Moj Dragi“ /video/

Novi spot Van Gogh (VIDEO)


Jedan komentar na “Konačno novi spot OT benda /video/”

  • Kristina Jevtic
    17 aprila, 2009, 20:20

    Pesma je strava i nemam vise reci :shy:

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump