Kristina promenila ime u Luna!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Kristina Čanković promenila ime u Kristina Luna, njen bivši šef Čeda Čvorak tvrdi da će joj sudski zabraniti da koristi ime njegovog benda
Ko je dvorska luna… Kristina Luna Čanković ili Čeda Luna Čvorak

Kristina Čanković (24), bivša članica „Lune“, odlučila je da i zvanično svom imenu doda i ime svoje bivše grupe. Posle svađe i razlaza sa bivšim poslodavcem Čedom Čvorkom, ova pevačica je više puta u medijima optužila osnivača grupe „Luna“ za maltretiranje, a lične podatke je promenila nakon što joj je Čeda zabranio da se u javnosti predstavlja kao Kristina Luna.

– Završila sam sve formalnosti, i sad imam novu ličnu kartu u kojoj piše moje novo ime – Kristina Luna Čanković – navodi dovitljiva pevačica, i dodaje: – Toliko sam zavolela ime Luna da više ne mogu bez njega.

Ostaje mi samo da obavim i crkveno krštenje – kaže Kristina. Ako Čeda ne veruje da smem da se predstavljam svojim imenom, nek proveri kod matičara ili neka me tuži.

Čeda Rajčić Čvorak, osnivač grupe „Luna“, i dalje tvrdi da njegova bivša saradnica neće smeti da koristi sporno ime Luna: – Neka se zove kako god hoće, može i Kristina Rolingstons. Ne mogu nikome da zabranim kako će da se zove, ali kao Kristina Luna ne može da nastupa! Ime sam zakonski zaštitio i ako pokuša, tužiću je – navodi Čeda.

Kristina i Čeda posle dve godine raskinuli su saradnju, a pevačica i bivša balerina tvrdi da je doskorašnji šef mentalno i fizički zlostavljao.

izvor: press


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 4 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Čeda ljut jer je Kristina zvanično promenila ime!

Kristina Čanković: Čeda Čvorak me je maltretirao!

Kristina Čanković provela odmor na Zlatiboru!


4 komentara na “Kristina promenila ime u Luna!”

 • Anonimni
  4 maja, 2009, 1:17

  Victory Victory

 • Anonimno
  4 maja, 2009, 11:32

  dokle vise sa tim Cvorcima i pticama?! Really Pissed Female Fighter

 • Anonimni
  9 septembra, 2009, 16:08

  Sweat Heart Razz Wilt

 • nena
  3 januara, 2010, 23:45

  nista zanimljivo Cry

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump