Kusturica na svadbi kod Selme Hajek!

Holivudska glumica Salma Hajek, koja se 14. februara na skromnoj ceremoniji u Parizu udala za bogatog biznismena Fransoa Anrija Pinoa, danas priređuje veliko svadbeno slavlje u Veneciji. Srećni par je pripremio gala zabavu za svoje goste među kojima su Antonio Banderas i njegova supruga Melani Grifit, zatim Penelope Kruz, Havijer Bardem, Ešli Džad, modni kreator Filip Stark, kao i naš reditelj Emir Kusturica, a zvanice će zabavljati poznati muzičar Princ.


Salma Hajek i njen suprug odlučili su da svoje drugo venčanje obave u najromantičnijem gradu u Italiji – Veneciji, u istorijskom zdanju Palaco Grasi, koje je inače u vlasništvu porodice Pino. Ovo velelepno zdanje od belog mermera na vodi sagrađeno je između 1748. i 1772, a u posedu porodice Pino je od 2005. Palaco Grasi ima poseban značaj za Salmu i Fransoa Anrija budući da su se tu prvi put sreli na zabavi koju je on priređivao 2006. godine. Par je ubrzo započeo vezu, a prošlog septembra postali su roditelji devojčice koju su nazvali Valentina. S obzirom na to da je par pozvao brojne goste sa različitih krajeva sveta, svima su obezbedili avionske karte do Italije, a juče po podne su za sve pristigle zvanice priredili zabavu dobrodošlice.

– Mislim da je venčanje povezano sa ljubavlju, porodicom, prijateljima i zabavom – izjavila je Salma neposredno pre nego što je u javnost procurila vest o venčanju u Italiji.

Inače, Salma Hajek je redovni gost na koncertima „No Smoking Orchestra“ u kome svira i Emir Kusturica, te ne čudi što ga je poznata glumica stavila na spisak gostiju za svoje glamurozno venčanje.
– Spremam se da putujem na svadbu Salme Hajek i da se tu vidim sa glumcem Havijerom Bardemom. Posle idem u Portoriko, tamo me čeka Džoni Dep. Uz to, pripremam se i za snimanje filma o Panču Vilji – kazao je „Blicu“ nedavno Emir Kusturica, koji planira da angažuje Salmu za svoj novi film.

izvor: svevesti


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Selma Hajek došla na aukciju u cipelama od 5755 $

Selma Hajek glumi u Kusturicinom filmu!

Razigrani Dačić na svadbi kod Ivane Stamenković!


Nema komentara na “Kusturica na svadbi kod Selme Hajek!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump